Hisseder miyim ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek001 tarafından oluşturulan Hisseder miyim ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,285 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hisseder miyim ?
Konbuyu başlatan Melek001
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Melek001

Kayıtlı Üye
rank
13 haftalık 2. Bebeğime hamileyim .Bebeğimin hareketlerini hissettiğimi düşünüyorum .Kıpırtılar oluyor .Sizce çok mu erken ?sizler en erken kaçta hissettiniz

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
13 haftalık 2. Bebeğime hamileyim .Bebeğimin hareketlerini hissettiğimi düşünüyorum .Kıpırtılar oluyor .Sizce çok mu erken ?sizler en erken kaçta hissettiniz
Bende kıpırtı hissediyorum ama o bebeğin haraketleri değil bebek yer edinmeye calisyor sanırım 🤗20 haftada hisseden çok

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok erken canım benimde ikinci hamileliğim o haftalar bende hissediyorum sanmıştım ama bebek hareketi değilmiş 16 da hissettim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim ilk gebeliğim canım 16. Haftada hissetmeye başladım haraketlerini ama doktorum bana zayıf oldugun için erken hissediyorsun bide bebeğin çok haraketli demişti

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Erkek bebekler erken hareketlenir derler benim üç oğlum var gerçekten de çok erken hissettim hatta pıt pıt gibi bir hareket oluyor 🤗🤗 normal yani doktorda demişti olabilir

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İkinci gebelik en erken 16 haftada hissedilir oda çok nadir bende ilk 17 haftada hissettim
Kişiden kişiye değişir bence bana herkes ilk gebeliğin bebeği 20 den aşağı hissedemeSin dediler ama ben ilk tekmesini 16. Haftada hissettim canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ultrasonda benim bebeğimde çok hareketliydi maasallah onunla alakalı belkide
Olabilir canım ama tabiki o haftalarda bağırsak haraketi de olabilir biraz da tecrübeye bağlı sanırım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.