Hoççakalın Ben Doğuma Gidiyom🤚😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Hoççakalın Ben Doğuma Gidiyom🤚😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,271 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hoççakalın Ben Doğuma Gidiyom🤚😅
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Evet günaydın ballı anneler 🥰bir serüvenin daha sonuna geldik saatler kaldı kızıma kavuşmaya sabah rutini ile güzel bir uyuyup kocaya ( Bana Bir Şey Olursa Çocuklarıma İyi Bak Sakın Evlenme) nasihatını verip duygu sömürüsünü de yaptığıma göre artık hazırlanıp yola çıkmalı daha birde hastanede ameliyat öncesi ağlama seansım var naz yapacam 😅😅🤚 Güzel Dualarınızı bekliyorum görüşmek üzere 😍❣️🐼
Ayy herkesin kafada ayni senaryo var canım ❤️🤣 hayırla kucağına al inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Evet günaydın ballı anneler 🥰bir serüvenin daha sonuna geldik saatler kaldı kızıma kavuşmaya sabah rutini ile güzel bir uyuyup kocaya ( Bana Bir Şey Olursa Çocuklarıma İyi Bak Sakın Evlenme) nasihatını verip duygu sömürüsünü de yaptığıma göre artık hazırlanıp yola çıkmalı daha birde hastanede ameliyat öncesi ağlama seansım var naz yapacam 😅😅🤚 Güzel Dualarınızı bekliyorum görüşmek üzere 😍❣️🐼
Cnm ya acaba doğumdan çıktın mı 11 de doguma girecektin umarım herşey yolundadır 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim sağ salim bebeğinle kavuşmanızı nasip etsin inşallah kuzum hayırlı haberlerle gel 🌹🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Oyy hayırlısıyla gelsin bakalm prensessin canım biran evvel kavuşursnz inşallah😇😇🥲

Senayekta

Kayıtlı Üye
rank
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canlar hepinizden Allah razı olsun saat ileri alındı bekliyorum yatışım yapıldı dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinizden yarım saat 40 dakika sonra sanırım olacak doğum korkularım artıyor kucak dolusu öpücükler hepinize 🤲🤲❣️🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canlar hepinizden Allah razı olsun saat ileri alındı bekliyorum yatışım yapıldı dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinizden yarım saat 40 dakika sonra sanırım olacak doğum korkularım artıyor kucak dolusu öpücükler hepinize 🤲🤲❣️🥰
Ayy sanki benim doğumum oluyormuş gibi heyecanlandım nedense 😂😂 Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu 🤭🌹

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Senayekta

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma heyecan yapma, bi kaç saat sonra Elizan kucağında onu düşün hep ❤️

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bitanemmm evet son 12 🥰 sorma dun gece heralde doguracam dedim fena agri girdi esim ne yapacağını şaşırdı dedim karnimdaki beyefendiye 🤣sakin vala heryer kar araba dondu otur oturdugun yerde simdi sirasi degil🤣
Cok az kalmıs ya oda gelir gecer hemen Senınkıde karlar prensi bora olacak o zaman canım 😄😄🥰

Tüm sayfalar yüklendi.