Öyle güzel yazmışsın ki canım sanki yaşadım o anlarıKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Ayni ben yağmur yağınca mutlu oluyom güneşli hava sevmiyorumKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Canım elindeki işi bırak bı kahve yap dinlen sende yorma kendini. Senin yerinede keyfini çıkarırımO kadar çok imremdim ki dinlenmeye çok ihtiyacım var keyfini benim yerimede çıkarın![]()
Ankara'da oturuyorum canım buraya maşallah coook güzel yağıyor vallaNe güzel canım hangi ildesin Bursa ya yağmıyor
İnş her şehirde yağar şimdi sizde yaşarsınız kızlar. Ben Cook seviyorum yağmuru islanmayi herşeyi unutturuyor insana.Öyle güzel yazmışsın ki canım sanki yaşadım o anlarıen güzelini yapıyorsun valla
![]()
O anı yaşamış gibi oldum vallahi ❤Kızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
İnş her şehirde yağar şimdi sizde yaşarsınız kızlar. Ben Cook seviyorum yağmuru islanmayi herşeyi unutturuyor insana.Öyle güzel yazmışsın ki canım sanki yaşadım o anlarıen güzelini yapıyorsun valla
![]()
O halde gözleri kapatıp hayal edin kizlarr yani yağmuru hissettiğimiziO anı yaşamış gibi oldum vallahi ❤
O halde gözleri kapatıp hayal edin kizlarr yani yağmuru hissettiğimiziO anı yaşamış gibi oldum vallahi ❤
Aynen öyle yaptım o mis gibi toprak kokusunu hissettim sankiİnş her şehirde yağar şimdi sizde yaşarsınız kızlar. Ben Cook seviyorum yağmuru islanmayi herşeyi unutturuyor insana.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O halde gözleri kapatıp hayal edin kizlarr yani yağmuru hissettiğimizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O halde gözleri kapatıp hayal edin kizlarr yani yağmuru hissettiğimizi![]()
Birazda biz dejarz olalım demiii sevindim canımAynen öyle yaptım o mis gibi toprak kokusunu hissettim sanki