Aynen öyle teşekkür ederim canım ❤Birazda biz dejarz olalım demiii sevindim canım![]()
Aynen öyle teşekkür ederim canım ❤Birazda biz dejarz olalım demiii sevindim canım![]()
Ne yaptın ki canımAynen öyle teşekkür ederim canım ❤
Toprak kokusu insana bı huzur veriyor. Yağmur seside dinginlik. İyi geliyor yaa ne biliyim şuan bile o kadar defarz oldum ki inş yarında hava serin olurda hastane çantası için son alışverişi hallederimAyni ben yağmur yağınca mutlu oluyom güneşli hava sevmiyorum
Yerinde olmak isterdim canimKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Bizim evin sıcaklığında farksız ordan canım durdugum yerde terliyorum şıp şıp. Balkon güzeldi içeri girince yandım resmenYerinde olmak isterdim canimUrfada havalar cok sicak uyuyamiyorum sicaktan aksamlari 40derece
Yaa dün gece bende şuan ankaradayim oğlumu uyutup gece bende camları açıp hem o güzel toprak kokusunu,hem yağmurun sesini hemde şimşeklerin havayı aydınlatmasını izledimCanım elindeki işi bırak bı kahve yap dinlen sende yorma kendini. Senin yerinede keyfini çıkarırım
Ankara'da oturuyorum canım buraya maşallah coook güzel yağıyor valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnş her şehirde yağar şimdi sizde yaşarsınız kızlar. Ben Cook seviyorum yağmuru islanmayi herşeyi unutturuyor insana.![]()
Aman dur ne yağmuru daha camları dün sildimKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Ayy bende çok severim yağmuru ama yağdığı için uzulenlerdenim dün tüm camları cam balkonlari sildim bu gün toz yagmis sanki çok üzüldümKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Bende dün sildim az önce baktım hala temizlerAyy bende çok severim yağmuru ama yağdığı için uzulenlerdenim dün tüm camları cam balkonlari sildim bu gün toz yagmis sanki çok üzüldüm
Gelmiyor mu hala minik kaç haftlık oldunuz balımAman dur ne yağmuru daha camları dün sildimbelim pert
üç beş güne doğururum inş ama bebişin geleceği yok gibi
şaka bi yana bende severim yağmuru berekettir