A
Adsız anne adayı
Guest
Ah keşke yağmur yağsa Suriye'den antebe gelen tozlarla uğraşıyoruz alerjim tuttu nefes almakta güçlük çekiyorum Allah'ım yardımcımız olsun 

Oy maşallah kuzum sağ salim gelsin inşallah minik39+5 uygulamaya göre şafak 2 ama benimki yerini sevdi herhalde gelen gid2n yok ağrım sancım da yok sadece temizlik yaptığım zamanlatda oluyor ağrı beklemedeyiz
Aminn canimBizim evin sıcaklığında farksız ordan canım durdugum yerde terliyorum şıp şıp. Balkon güzeldi içeri girince yandım resmenAllah yardımcın olsun ins
![]()
Sağol canım amin inşaallahOy maşallah kuzum sağ salim gelsin inşallah minik
Rica ederim kuzumSağol canım amin inşaallah
Aynen kuzum bende çok seviyorumKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Evet Cook güzeldi simseklerde etrafı aydınlattı bugünde yağış var bakalımYaa dün gece bende şuan ankaradayim oğlumu uyutup gece bende camları açıp hem o güzel toprak kokusunu,hem yağmurun sesini hemde şimşeklerin havayı aydınlatmasını izledimtek fark kahvem eksikti kuşum
ama aşırı Huzur doluydu sonra yağmur sesi ile uyumuşum bardaktan boşalırcasına yağıyordu
![]()
Aman dur ne yağmuru daha camları dün sildimbelim pert
üç beş güne doğururum inş ama bebişin geleceği yok gibi
şaka bi yana bende severim yağmuru berek
İnş gelir canım beşik biran öncede senin şehre yagmasan yağmur bize yağsın valla
![]()
İnş gelir canım beşik biran öncede senin şehre yagmasan yağmur bize yağsın valla
Daha zamanı var demmekki canım bekle bakalım ne zaman gelicek bebişcik inş sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün doğurmayi nasip etsin ins rabbim39+5 uygulamaya göre şafak 2 ama benimki yerini sevdi herhalde gelen gid2n yok ağrım sancım da yok sadece temizlik yaptığım zamanlatda oluyor ağrı beklemedeyiz
Daha zamanı var demmekki canım bekle bakalım ne zaman gelicek bebişcik inş sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün doğurmayi nasip etsin ins rabbim39+5 uygulamaya göre şafak 2 ama benimki yerini sevdi herhalde gelen gid2n yok ağrım sancım da yok sadece temizlik yaptığım zamanlatda oluyor ağrı beklemedeyiz
Ayy kıyamam inş rabbim dualarimi kabul ederse bugün bardaktan bosalircasina yağmur yagarda sende rahat edersin inşAh keşke yağmur yağsa Suriye'den antebe gelen tozlarla uğraşıyoruz alerjim tuttu nefes almakta güçlük çekiyorum Allah'ım yardımcımız olsun![]()
Evet cnm ya tam balkona çikmişim elimde kahvem yagmur yagiyor anammm oda ne bnm minik icerde biyerlerini yirtiyor sıkıyorsa bul o huzuru yine içine etti bizim bacaksiz hayalleriminKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()
Okurken bile rahatladım oh misKızlarrr şuan yağmur Cook güzel yağıyor. En sevdiğim. Alıcaksın eline kahveni cikicaksin balkonuna birde müzik yada yağmur sesi. İnanailmaz huzur veriyor yağmurum kokusu sesi terapi gibi mübarek. Kendime vakit ayirma zamanı balkonda yağmuru dinliyorum elimde kahvem gözüm kapalı.
![]()