Huzursuz bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Huzursuz bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 920 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Huzursuz bebeğim
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bu doğal bir süreç bebek için aslında yardımcı olmak için masaj yapmak sırtını sıvazlama lazım kolik bebektir doktor gözleminde damla çok nadir kullanılmalı şahsi görüşüm
Doktor verdi zaten damlayı kolik bebek dedi gaz damlası verdi işe yaramazsa zinco al dedi ben almadım metsil i kullandım bi süre işe yaradı ama şuan bıraktım kullanmıyorum artık

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Canim 3 güne kadar kaka yapmaması normal bazen 5 güne kadar. Doktora götürecekmişsin zaten lavman da sık yapma bağırsak tembelliği yapıyor. Zeytinyağını temizleme pamuğu da bolca dök poposuna yerleştir bezini kapat bir daha ki değişime kadar öyle kalsın bunun faydasını gördüm ben sende dene
Evet annemler de böyle yaparlardı birde zeytin yağlı sabunları yontar azıcık Poppişi zorlarlardı bunu da gözümle gördüm ama bunlar eski usuller 🙆‍♀️

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Evet annemler de böyle yaparlardı birde zeytin yağlı sabunları yontar azıcık Poppişi zorlarlardı bunu da gözümle gördüm ama bunlar eski usuller 🙆‍♀️
Sabunu yaptım yaptığıma bin pişman oldum ben yaptım siz asla yapmayın kuzum kaç saat ağladı acıdan dolayı üstelik kakasınıda yapmadı en son lavma yaptım

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya yardım edin artık ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 5 gün kaka yapmadı ne yaptıysam işe yaramıyor baktım olmuyor en son lavma aldım yaptım ki rahatladı şimdi yine 2 gündür yapmıyor salı günü doktora götürücem gaz ilacıda kullandım banamısın demiyor başına böyle birşey gelen varmı ne yaptınız bana bi akıl verin her yolu denedim yok yapmıyor
Geçmiş olsun canım emziriyor musun mama mı kullanıyorsun ? Acaba mama kullanıyorsan mamayı değiştirmen ikiniz içinde iyi olabilir ☺️ Birde emziriyorsan bi çocuğun anne sütün 10 gğne kadar zamanı var yapmazsa sonrası problem anne sütü alan bebekler daha geç yapar kakasını, lavma yapman çok sağlıklı değil onun yerine kabız fıtılı kullanabilirsin çok darda kalınca birde zeytin yağ içimde bebeğe sağlıklı ama 6 aydan sonra faydasını görmezsin söyle ki ek gıda döneminde çok ağrılı sancılı dönemi olunca 1 çay kaşığı yerince anında yumuşur bağırsakları çok faydasını gördüm geçmiş olsun canım tekrardan ☺️

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Sabunu yaptım yaptığıma bin pişman oldum ben yaptım siz asla yapmayın kuzum kaç saat ağladı acıdan dolayı üstelik kakasınıda yapmadı en son lavma yaptım
Sabunu ban hep yaptim sonuc basarali san yapamamis olabilirsin haciseker beyaz sabuni fitil gibi yapuyosun zeytin yagina bandirib popusuya koyacaksin 15 dakikda pit hazir

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Sabunu ban hep yaptim sonuc basarali san yapamamis olabilirsin haciseker beyaz sabuni fitil gibi yapuyosun zeytin yagina bandirib popusuya koyacaksin 15 dakikda pit hazir
Evet aynı şekil yaptım ve içinde kaldı en son lavma yaptım bebeğim acı çekti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım emziriyor musun mama mı kullanıyorsun ? Acaba mama kullanıyorsan mamayı değiştirmen ikiniz içinde iyi olabilir ☺️ Birde emziriyorsan bi çocuğun anne sütün 10 gğne kadar zamanı var yapmazsa sonrası problem anne sütü alan bebekler daha geç yapar kakasını, lavma yapman çok sağlıklı değil onun yerine kabız fıtılı kullanabilirsin çok darda kalınca birde zeytin yağ içimde bebeğe sağlıklı ama 6 aydan sonra faydasını görmezsin söyle ki ek gıda döneminde çok ağrılı sancılı dönemi olunca 1 çay kaşığı yerince anında yumuşur bağırsakları çok faydasını gördüm geçmiş olsun canım tekrardan ☺️
Teşekkür ederim canım emziriyorum mama vermiyorum bugün doktora götürdüm oda zeytin yağı sütünü sağ karıştır ver dedi artık öyle yapıcam

Tüm sayfalar yüklendi.