Icerden kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dnzhtc tarafından oluşturulan Icerden kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,520 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Icerden kanama
Konbuyu başlatan Dnzhtc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Ben kizimla hamile kalinca benimde ic kanamam vardi doktor hic ümitli degildi düsük olcak demisti. Zaten gec ögrenmistim hamile oldugumu oglum 5 aylikti ve 9 haftalik hamileydim. Her iki haftada gidiyordum ve hep aynisini demist bebek gelisimi iyi ama kanaman azalmiyor. 27 haftalik oldum ve kanamam azalmisti bu sefer erken dogum olabilir demisti. Kizim 39+5 haftalik dünyaya geldi sag salim hayatimiza girdi. Dogum sonrasi kan icimde birikmis ve sehirlenme olmasin diye doktor ve ebbe karnima bastilar. Böylece hepsini cikarmaya calistilar esim görünce korkmus ama cok sükür o günler gecti. Allah gönlüne göre versin ve insallah sag salim almaya nasip etsin

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bu gün renkli ultrason girdim 20 haftalik hamileyim. Ultrasonda içerde kanama olduğunu söyledi doktor. Kanama devam ederse bebeğin kalbi durur dedi. Bebeğin plasentadan ayrılma durumu var dedi.cok korkuyorum kızlar çok zor hamile kaldım imkansız dediler Rabbim şükür nasip etti 36 yaşına yeni girdim .ilk gebeliğim daha önceden sayisiz kaybım oldum . Şu an çok kötüyüm kimin duası kabul olunur bilinmez bu mübarek gecede .rabbim herkesin zorunu kolaylaştırsın bizimkini de dualarınıza muhacim bu gece
Bol bol dinlen uzan canim Allah sabır versin benimde 28 haftaya kadar kesede kanama vardı hirizonal bant vardi bebekte birkac sıkıntı vardı erken doğum riski vardı 36 haftada doğurdum oğlum suan 5 yasinda hic kalkmadim ağır kaldirmadim uzanmadim hicbirseye is yapmadim uzandim hep kanama durana kadar proluton iğne progestan hap corasprin kullandım Allah'ım evladini sana seni evladina bağışlasın inşallah sag Salim gelsin dünyaya 🙏

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bu gün renkli ultrason girdim 20 haftalik hamileyim. Ultrasonda içerde kanama olduğunu söyledi doktor. Kanama devam ederse bebeğin kalbi durur dedi. Bebeğin plasentadan ayrılma durumu var dedi.cok korkuyorum kızlar çok zor hamile kaldım imkansız dediler Rabbim şükür nasip etti 36 yaşına yeni girdim .ilk gebeliğim daha önceden sayisiz kaybım oldum . Şu an çok kötüyüm kimin duası kabul olunur bilinmez bu mübarek gecede .rabbim herkesin zorunu kolaylaştırsın bizimkini de dualarınıza muhacim bu gece
Canim geçmiş olsun benim de ilk hamilelik de kesede kan var dedi doktor içerde kanama o anlama mi geliyor bilmiyorum bana yapılması gereken leri söyledi ağır kaldırma stres yok cinsel ilişki yasak moralini bozma sakin ağır ev işi yapma biraz dinlenmeyle geçecek ve doktoruna güven verdiği ilaçları mutlaka iç rabbim yardımcın olsun canım inşallah buradan doğuma gidiyorum kızlar dediğini görürüz canım 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.