Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar idrar testi sizce yanlış çıkar mi öyle denk geldi mi size negatif çiktipta sonra hamile çıkmanız ben yaptın negatif çiikti öyle kafama takıldı yanlış çıkar mi diye...
Kızlar idrar testi sizce yanlış çıkar mi öyle denk geldi mi size negatif çiktipta sonra hamile çıkmanız ben yaptın negatif çiikti öyle kafama takıldı yanlış çıkar mi diye...
Canım geç döllenmeden olabiliyor ilk çocuğumda bir rahatsızlığımdan dolayı ultrason röntgen çektirecektim emin olmak için test yaptılar bişi cikmdi iki hafta sürmedi kadın doğuma gittim ki hamileyim