İdrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,516 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 10 haftalık gebeyim dün bel ağrısı ve kasık ağrısından acile gittim doktor bebeği falan hiç kontrol etmeden kan ve idrara baktı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Gebelikte bebeğe ve anneye zararı varmı bunun ?

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 10 haftalık gebeyim dün bel ağrısı ve kasık ağrısından acile gittim doktor bebeği falan hiç kontrol etmeden kan ve idrara baktı idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Gebelikte bebeğe ve anneye zararı varmı bunun ?
Geçmiş olsun canım bebeğe nasıl zararı var doğarken enfeksiyon oluyor deniyor doğarken kuvezde kalıyor tedavisi sürüyor deniyor ve bı çok anne de burada yazmıştı canım anne ye zararı kaşıntı yanma ağrı oluyor yani bebek için de anne için de tedavi edilmeli ben 33+1 haftalık hamileyim kasık ağrısından yuruyememekten doktor a gittim kan idrar tahlili yaptı yarın sonucunu soyluyecek cinsel ilişki yasak fitil krem hap verdi 16haftalik tan beri ara ara çekiyorum inşallah sende bende kurtuluruz

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım bebeğe nasıl zararı var doğarken enfeksiyon oluyor deniyor doğarken kuvezde kalıyor tedavisi sürüyor deniyor ve bı çok anne de burada yazmıştı canım anne ye zararı kaşıntı yanma ağrı oluyor yani bebek için de anne için de tedavi edilmeli ben 33+1 haftalık hamileyim kasık ağrısından yuruyememekten doktor a gittim kan idrar tahlili yaptı yarın sonucunu soyluyecek cinsel ilişki yasak fitil krem hap verdi 16haftalik tan beri ara ara çekiyorum inşallah sende bende kurtuluruz
Canlarım bn beş sene çektim günde en az bir kez taharet suyums ev yapımı sirkeden damlatir ve onunla taharet alırım ne kaşıntı ne bişi bol su birde her gün olmasa da hftafa üç dört kez Kızılcık süyu içerim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İdrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse ilerleyip gebelik kesesine zarar verebiliyor bu da doğum zamanını etkileyebilir

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Bendede çıktı canım erken doğuma sebep olabiliyormuş toz antibiyotik verdi doktor kullandim ağrı kesildi ama akıntı çok fazla hala düzelip düzelmediğini anlamak için tekrar tahlil vermem lazım usendigimden gidemiyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben açıkçası bebeğe bişey olacak diye çok korkuyorum ya internette o kadar şey yazıyor ki erken doğumdur ölü doğumdur düşüktür insanın psikolojisini daha çok bozuyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Toz ilaç veriyolar onu kullan Merve bol bolda su tüket o atar enfeksiyonu

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende 6bucuk haftalıkken bir şikayetim yoktu idrarda az enfeksiyon çıktı tek seferlik toz verdi içtim bidaha idrar tahlili yaptırmadım elma sirkesi suya damlatıp içiyptum arada yatarken yani tedavisini olursun geçer çocuğa bişey klamaz bence

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
İlaç kullanamazsan ilerlerse Allah korusun bebeğe de geçer ikiniz için de zararlı ben doktora gittim antibiyotik verdi kullandım sonra vajinada mantar yaptı kremle fitil verdi fitili kullandım geçti kreme gerek kalmadı tez zamanda geçer gider insallah tekrardan geçmiş olsun canm

Tüm sayfalar yüklendi.