İdrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,517 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Toz ilaç veriyolar onu kullan Merve bol bolda su tüket o atar enfeksiyonu
Bende 6bucuk haftalıkken bir şikayetim yoktu idrarda az enfeksiyon çıktı tek seferlik toz verdi içtim bidaha idrar tahlili yaptırmadım elma sirkesi suya damlatıp içiyptum arada yatarken yani tedavisini olursun geçer çocuğa bişey klamaz bence
Banada tek kullanımlık toz ilaç verdi kızlar gece yatarken suda eritip içecekmişim bununla atarsın dedi. Biraz önce doktorumlada görüştüm yaban mersini günde bikaç tane tüket bol su iç dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kuzum

İlaç kullanamazsan ilerlerse Allah korusun bebeğe de geçer ikiniz için de zararlı ben doktora gittim antibiyotik verdi kullandım sonra vajinada mantar yaptı kremle fitil verdi fitili kullandım geçti kreme gerek kalmadı tez zamanda geçer gider insallah tekrardan geçmiş olsun canm
Amiinn inşallah çok teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım bebeğe nasıl zararı var doğarken enfeksiyon oluyor deniyor doğarken kuvezde kalıyor tedavisi sürüyor deniyor ve bı çok anne de burada yazmıştı canım anne ye zararı kaşıntı yanma ağrı oluyor yani bebek için de anne için de tedavi edilmeli ben 33+1 haftalık hamileyim kasık ağrısından yuruyememekten doktor a gittim kan idrar tahlili yaptı yarın sonucunu soyluyecek cinsel ilişki yasak fitil krem hap verdi 16haftalik tan beri ara ara çekiyorum inşallah sende bende kurtuluruz
İnşallah kuzum gebelikte sık rastlanan şeymiş zaten idrar tamamen boşalmadığı için enfeksiyon yapıyormuş idrar gelmese bile 5-10 dakikada bir tuvalete çıkılacakmış

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Banada tek kullanımlık toz ilaç verdi kızlar gece yatarken suda eritip içecekmişim bununla atarsın dedi. Biraz önce doktorumlada görüştüm yaban mersini günde bikaç tane tüket bol su iç dedi

Teşekkür ederim kuzum

Amiinn inşallah çok teşekkür ederim canım

İnşallah kuzum gebelikte sık rastlanan şeymiş zaten idrar tamamen boşalmadığı için enfeksiyon yapıyormuş idrar gelmese bile 5-10 dakikada bir tuvalete çıkılacakmış
İdrar derdi bitmiyor benimde 20.haftadayım eğilip yaparken acıyor bazen. oturmalı tuvalet kullanamıyordum ama olsa şimdiden sonra kullanırım 😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İdrar derdi bitmiyor benimde 20.haftadayım eğilip yaparken acıyor bazen. oturmalı tuvalet kullanamıyordum ama olsa şimdiden sonra kullanırım 😅
İlerleyen zamanlarda mecbur kalınıyor artık 😁

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.