Idrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Idrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 731 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Idrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Crtqb

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar haftalardır idrar yolu enfeksiyonu ile mücadele ediyorum ama bir türlü geçmiyor iki kez toz antibiyotik içtim Hala lökosit + 2 çıkıyor 30 haftalık hamileyim korkuyorum enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş enfeksiyonlu olup geçmeyen doğum yapan var mı aranızda fikirlerinize ihtiyacım var ya da enfeksiyona atlatan var mı Nasıl atlattınız.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar haftalardır idrar yolu enfeksiyonu ile mücadele ediyorum ama bir türlü geçmiyor iki kez toz antibiyotik içtim Hala lökosit + 2 çıkıyor 30 haftalık hamileyim korkuyorum enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş enfeksiyonlu olup geçmeyen doğum yapan var mı aranızda fikirlerinize ihtiyacım var ya da enfeksiyona atlatan var mı Nasıl atlattınız.
İdrar testi haricinde bir sorunun varmı enfeksiyon olduğuna dair benim ilk aylar çıkmıştı tek kullanımlık tozu içtim sonra yatarkrn suya elma sirkesi döktüm bir kaşık öyle içtim arada bidahada idrar testi isteyen olmadı ama sorunumda yok geçmiştir herhalde

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben son37+3 e kadar ilaç fitil krem kullandım hala yanma devam ediyor 38+2 çok geçmiş olsun canım

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ablamın idrar yolu enfeksiyonu vardı oda erken doğuma sebep oldu mallesef 7 aylık gebeydi doğumdan sonra ciğerleri tam gelişmediği için kaybetti ondan aman aman sen dikkat et kesnlikle gerekli olan ne ilaç varsa kullanmanı tavsiye ederim

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Bolca su içİn günde iki litre
maydonozlu şu da içebilirsiniz antibiyotik hamilelikte bebeğe çok zarar verir Bende böbrek taşım olduğu için enfeksiyon oranı yüksek su iciyorum ama taş olduğu için enfeksiyonu azaltmıyor maalesef erken doğum riskim var bu yüzden enfeksiyon ne şekilde olursa olsun erken doğuma sebebiyet veriyor ne yazikki ama sıkıntı stres yapın fiye söylemiyorum dua edin bolca su rabbim her zaman büyüklüğünü her şekilde gösteriyor elhamdülillah sabredip şükredelim ❤️😉

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Ayni durum bendede var hamilelik onceside vardi sonrası da hala devam ediyor gecem hafta toz ilac icdm fakat hala ayni sik idrara cikma haff yanma ve kasinti agri oluyor tekrr gittim bugun idrar verdm bakalm neolcak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Travazol iyi gekiyordu ben surdum bilmeden aile hekimi suan olmaz kadin doguma sor dedi ama gidimce sorcam

Tüm sayfalar yüklendi.