Sorum var İdrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma Nur tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 914 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Fatma Nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Fatma Nur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kuzum geçmiş olsun bircogumuz gebelikte bu sorunla karşılaşıyoruz endişe etme ilaç tedavisi ile gecicektir
Teşekkür ederim 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mrb

Kuzum geçmiş olsun gebeliğim boyunca bende hiç geçmeyen bir durum şuan bile antibiyotik kullanıyorum idrar yolu akıntı ve enfeksiyon yüzünden bol bol su iç ve ilaçlarını düzenli olarak kullan cnm yoksa ilerde zorluklar aşıyor gerçekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum gebelikte sürekli oluyor ayağını sırtını üşütme en ufak usutmede oluyor sık sık duş al ilişki olursan hemen temizlen günlük ped vs kullanma alt çamaşırını düzenli olarak sürekli değiştir cnm geçer inş
Teşekkür ederim 😊

Merhaba hanımlar 26+2 haftalığım bugün doktorum idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi bu durumu yaşayan var mı ?
Ben yaşıyorum hem de vajinal mantar bile var cok kötü bir durum ağızdan ilaç 💊 da veremiyor dr bana sadece aksef vermişti lattawin fitil birde krem vermişti

Tüm sayfalar yüklendi.