Sorum var İdrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansuyldirim tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,040 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Cansuyldirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar idrarimda enfeksiyon çıktı bugün tekrar kan ve idrar aldılar idrar kültürü falan hamileliginde yaşayan var mı bebege bi sıkıntı oldumu erken doğum gibi falan 32 haftalığım ben.❤️
Bişey olmaz korkma benimde devamlı vardı sağ salim dünyaya geldi şimdi ayağımda uyutmaya çalışıyorum Allah sana da sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar idrarimda enfeksiyon çıktı bugün tekrar kan ve idrar aldılar idrar kültürü falan hamileliginde yaşayan var mı bebege bi sıkıntı oldumu erken doğum gibi falan 32 haftalığım ben.❤️
İlaç tedavisi ile kısa zamanda iyi olur inşallah kuzum

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Canım bazı gebelerde cıka biliyor bu enfeksiyon doktorun yazdığı ilacı vakiti vaktinde kulan birde bol bol su iç inşaallah bir şey olmaz bebişine endişe etme 🥰 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah 🤲🙏

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Gecmiş olsun cnm aynı durumu ben gebeliğim boyunca yaşadım hala da yaşıyorum ilaç kullaniyorum doktorum asıl ilaç kullanmazsam erken dogum tetikliyecegini soyledi doktorun ne yazdıysa kesin kullan cnm

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Canım bazı gebelerde cıka biliyor bu enfeksiyon doktorun yazdığı ilacı vakiti vaktinde kulan birde bol bol su iç inşaallah bir şey olmaz bebişine endişe etme 🥰 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah 🤲🙏
Amin inşallah canım 🤲❤️🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlaç tedavisi ile kısa zamanda iyi olur inşallah kuzum
Evet ilaç tedavisi başliycak inşallah canım bakalım ❤️

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Bende yoğun enfeksiyon vardı canım enfeksiyon nedeniyle erken doğum yaptım 35+4de inşallah senin sorunun ilaçla halledilir canım geçmiş olsun

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.