Sorum var İdrrar kaçırma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan İdrrar kaçırma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,066 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İdrrar kaçırma
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Belinay Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğum diyo Bebek aşağı indi ama devamlı lavobo sıkıntım var ya napcam bilmiyom suyum gelir diye korkuyom hadi suyum olursa idrar sanarsam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok normal kuzum son haftalarda böyle şikayetler
Suyun geldini nasıl anlarım kuzum

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğum diyo Bebek aşağı indi ama devamlı lavobo sıkıntım var ya napcam bilmiyom suyum gelir diye korkuyom hadi suyum olursa idrar sanarsam

Suyun gelmesi idrar kaçırmaya benzemiyormuş baya akiyormus kokusuz renksiz bir sıvıymış. Yani baya baya fazla akiyormus YouTube'da bir doktordan dinledim karıştırmak pek mümkün değilmiş 🤗🤗

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Kuzum her anne adayında aynı şekilde su gelmez kimilerinde birdenbire gelir iken kimilerinde hafif akıntı gibi gelir suyun gelme şeklinin zarın yırtılmasına bağlı zar rahmin üstünden yırtılırsa sıvı seyrek gelir bacaklarının arasından gelen sıvıyı akıntı ile karıştırabilirsin

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar farkında olmadan idrarimi kaciriyom ya böle durumla karsilasan var mı 19 gün kaldı doğuma normal diyo doktorum
Rahmin baskısıyla sık tuvalete gitmek normal canım kaçırdığında idrar sarı olur zaten suyun ise şeffaf renksiz kokusuz olur bu ikisini ayırt etmek lazım

Belinay Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim kızlar dualriniz eksik etmeyin bana çok ihtiyacım var Bebeğimi sağ salim kucagima alayım 9 ay onun hasreti hayali ile yaşadım bna kızım çok iyi gelecek eminim insanlar herkes ama herşeye kırgınım 9 ay boyunca hep laf söz itildim kakildim yavrumla allh korudu bebeğimi işte bizim hikayemiz böle 😥😥😥

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum illa su gelecek de değil benim diğer iki doğumum da ne suyum geldi nede kanamam sanciyla kasık ağrısı ile gittim de öğreniyordum doğum başladığını suyumu onlar patlatıyorlardi bir avazda kurtarır ins tatlim Rabbım seni de bebisini de bizleri de unutma cnm dua etmeyi 💖

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar