İki farklı test??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan İki farklı test?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,012 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İki farklı test??
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çocuklarm benim herşeyim

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün daha çok yeni bir test yaptım ve iki çizgide gayet belirgin çıktı. Ama daha bir hafta önce yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. Mide bulantısı sabah kusmaları aşırı halsizlik bayılacak hissi var yok değil ama ilk kez böyle testler farklı çıktı..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bugün daha çok yeni bir test yaptım ve iki çizgide gayet belirgin çıktı. Ama daha bir hafta önce yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. Mide bulantısı sabah kusmaları aşırı halsizlik bayılacak hissi var yok değil ama ilk kez böyle testler farklı çıktı..
1 hafta uzun bir süre canım benimde böyle olmuştu şuan 17 haftalık gebeyim istersen başka test al tekrardan bak hem emin olursun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bakalım inşallah nasip kısmet 3 oğlum var daha Haziran ayında bir düşük durumum oldu ondan yine bir korkum var bakalım nasip iinsallah
içini rahat tut canım stres yapma .Allah bağışlasın paşaları uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

içini rahat tut canım stres yapma .Allah bağışlasın paşaları uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🤲
benimde oğluşum yolda bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım 🤲🥰

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

benimde oğluşum yolda bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım 🤲🥰
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏 evlat mutluluktur huzurdur 🤗🤗😍😍🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.