Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bugün daha çok yeni bir test yaptım ve iki çizgide gayet belirgin çıktı. Ama daha bir hafta önce yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. Mide bulantısı sabah kusmaları aşırı halsizlik bayılacak hissi var yok değil ama ilk kez böyle testler farklı çıktı..
Bir internet sitesinde doktor anlatmıştı yumurtlama günleri varmış yani bu günleri takip etmek önemli ve stres yapmaman lazım yani illa olsun olmadı diye korkular bile çocuk olmasını engelliyor. Bence sakin olun tabi oncelikle bir kadın doğuma görünüp muayene olun bir sıkıntı sorun yoksa vitaminleriniz tamsa yumurtlama günlerini takip edin inşallah biran evvel gebe kalırsınız
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bir internet sitesinde doktor anlatmıştı yumurtlama günleri varmış yani bu günleri takip etmek önemli ve stres yapmaman lazım yani illa olsun olmadı diye korkular bile çocuk olmasını engelliyor. Bence sakin olun tabi oncelikle bir kadın doğuma görünüp muayene olun bir sıkıntı sorun yoksa vitaminleriniz tamsa yumurtlama günlerini takip edin inşallah biran evvel gebe kalırsınız
Evet yine hamileyim sanırım eğer bu da düşükle sonuçlanmazsa nasipse dogurmaktan başka yol düşünemem Allah korusun
Evet yine hamileyim sanırım eğer bu da düşükle sonuçlanmazsa nasipse dogurmaktan başka yol düşünemem Allah korusun
Aynen bende duymuştum yumurtlama günlerini ama hiç takip etmedim