İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,297 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İki sorum var aslında soru değil dert yanma 🤦😅
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi 🤦 neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki? 🙄🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Birincisi bugün sürekli açım yiyorum yarım saat geçmiyor midem sızlıyor ama öyle böyle değil sanki üç beş saattir açmışım gibi 🤦 neden acaba başına gelen var mı?
İkincisi sağlık ocağını aradım tetanoz aşısı için doktor aşı elimizde yok Türkiye genelinde aşı sıkıntısı var gelince haber vereceğim dedi acaba aşı gelene kadar geç olmaz mı ki? 🙄🙄
1. Dediğin banada olmuştu bir ara yiyip yiyip açıkiyordum nedenini bilmiyorum ama düzeldim 😂😂.
2. Benim 2. Doz aşımı normalde 24. Haftadan vurulmam lazım di ama 26 da vuruldum ebe sıkıntı olmaz dedi 🤷🏻‍♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
1. Dediğin banada olmuştu bir ara yiyip yiyip açıkiyordum nedenini bilmiyorum ama düzeldim 😂😂.
2. Benim 2. Doz aşımı normalde 24. Haftadan vurulmam lazım di ama 26 da vuruldum ebe sıkıntı olmaz dedi 🤷🏻‍♀️
İnşallah o zamana kadar aşı gelir 🙄🙄
Ve bide dayanılacak bir açlık değil yemeden duramıyor insan 😅😅 kilo verdim diye sevinirken bide şişmem inşallah 😱😂😂 demek ki normal sana da olduysa belli bir zaman oluyor demek ki 🙄 ve nedense aşırı tatlı yeme isteğim var bunu durdurmam lazım hem faydasız hem kilo aldırır oyy oyy 😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah o zamana kadar aşı gelir 🙄🙄
Ve bide dayanılacak bir açlık değil yemeden duramıyor insan 😅😅 kilo verdim diye sevinirken bide şişmem inşallah 😱😂😂 demek ki normal sana da olduysa belli bir zaman oluyor demek ki 🙄 ve nedense aşırı tatlı yeme isteğim var bunu durdurmam lazım hem faydasız hem kilo aldırır oyy oyy 😂😂
😂😂😂 Ben normal ekmek aseriyordum kız remsen o durmadan acıkma zamanı

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ekmek mi Allah seni 😂😂 yok Allah'tan ekmek değil ama bende aşağı değilim bir tepsi baklavayı tek başıma yiyecek potansiyele sahibim şuan çok korkuyorum 😅😅😂😂😂
Yok artık kız 😂😂 valla kuzim ben ekmeksiz asla doyamam şükür şuana kadar 8 kilo aldım 5 hafta var doğuma 63 kiloyuk bakalim kaç ile doguracam

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Yok artık kız 😂😂 valla kuzim ben ekmeksiz asla doyamam şükür şuana kadar 8 kilo aldım 5 hafta var doğuma 63 kiloyuk bakalim kaç ile doguracam
Çok az kalmış yaaa baya baya bir ayı az gecik zaman sonra bebeğin minik Kayra'n kucağında inşallah 🥰🥰😍😍🧿🧿 nasıl süper birşey vakit azaldıkça heyecan artar kavuşma çok yakın bu arada gayet güzel kilon bende inşallah o kilolarda doğuma girerim ama bu tatlı sevdası izin verirse 😂😂😅😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Çok az kalmış yaaa baya baya bir ayı az gecik zaman sonra bebeğin minik Kayra'n kucağında inşallah 🥰🥰😍😍🧿🧿 nasıl süper birşey vakit azaldıkça heyecan artar kavuşma çok yakın bu arada gayet güzel kilon bende inşallah o kilolarda doğuma girerim ama bu tatlı sevdası izin verirse 😂😂😅😅
Evet kuzum aşırı sabırsızim onu kucağıma almaya rabbim cümlemize sağ salim vaktinde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Amin canım inşallah 🥰🙏🥰🤗 az evvel yedim şuan yine açım karnımda kurt mu var acaba ne yapsam bilemedim yarından itibaren oruç tutuyorum mecburen yiyemem o zaman 😅😅😂😂
Geçer merak etme 20 den sonra bir iştah açılıyor sonra geri kapanıyor bende öyle oldu 😂😂 Allah'tan yemek yeme üşendim de çok kilo almadım o zamanlar. 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.