Sman aman Allah göstermesin daha yaşamadık yaşamayız inşallahEvet çok zor tabikiiay birde çürümesi var o daha ızdırap

Sman aman Allah göstermesin daha yaşamadık yaşamayız inşallahEvet çok zor tabikiiay birde çürümesi var o daha ızdırap
Allah allah kız neden yaptırdınız ki kendi dişleri çıkardı zaten 7 yaşından sonraAmin amin inşallahbizimki iki yaşında çürüdü de kırıldı da geçen sene 11bin 500 e yaptırdık şimdi ağrı yok şükür ama yine kırılıyor fln çocuğum dişten çok çekti ya
13 14 de yeniden çıkacak dedi mecburi kılındı birde çok ağrıyordu yüzü bir kaç kere şişti ağzından diş etlerinden hep kan geliyordu ah dişlerinden ne çekti ne varya gecelerce çok ağladı inşallah yine o günlere dönmeyiz ya çıkması ayrı çürümesi çok ayrı gerçektenAllah allah kız neden yaptırdınız ki kendi dişleri çıkardı zaten 7 yaşından sonra
Ay kurban olurum kuzum ya iyi yapmışsınız o zMan dişde cidden çekilecek çile değil koca adamlar dayanmıyor yavrum nasıl dayansımKimisi
13 14 de yeniden çıkacak dedi mecburi kılındı birde çok ağrıyordu yüzü bir kaç kere şişti ağzından diş etlerinden hep kan geliyordu ah dişlerinden ne çekti ne varya gecelerce çok ağladı inşallah yine o günlere dönmeyiz ya çıkması ayrı çürümesi çok ayrı gerçekten
Aynen öyle canım benim inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz ya canım benim aynen ben hiç dayanamıyorum çocuğum nasıl dayansın ya çekilecek dert değilAy kurban olurum kuzum ya iyi yapmışsınız o zMan dişde cidden çekilecek çile değil koca adamlar dayanmıyor yavrum nasıl dayansım
Ayneb öyle kuzum rabbim bir daha yaşatmasın inşallahAynen öyle canım benim inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz ya canım benim aynen ben hiç dayanamıyorum çocuğum nasıl dayansın ya çekilecek dert değil
Amin amin inşallahAyneb öyle kuzum rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Ah kayra anlamadığım hızlı bir derecede diş çıkarıyor bugun de altta ki azı dişleri hep şişmiş
birde anlamadığım çıkarırken tek tek değil aynı dişleri aynı anda çıkarıyor bir bitseydi onun da dişleri
Durumu iyi ağlama yok ama sabaha kadar cicik ağızda istiyor gece uyanması fazla sadece oda emince 5 dakika bile sürmeden uyuyor şükür ateş ishal filan yokAmin amin inşallahyaa ne kadar güzel maşallah maşallah çok iyi ya aslında iyi ha vAlla toplu kurtuluş ne güzel maşallah
durumu nasıl peki ?
Oh çok şükür sevindim ona kız zaten çocukların o aşkı zaten hiç bitmiyor ki ya hele de gecesi ayrı dertDurumu iyi ağlama yok ama sabaha kadar cicik ağızda istiyor gece uyanması fazla sadece oda emince 5 dakika bile sürmeden uyuyor şükür ateş ishal filan yok