Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeyiremm qatık şor bele şeyler sevirem.süd sevirem süd içirem.Onsuzda bütün günü yatıram vallah heç bir iş görmüremm ..İstirahet edirem...Maye azdı men ne ede bilerem çoxalsın
Canim gun erzinde coxlu su ic cay ic kanpotlar ic he canim bir mudeet uwaq tutunca ozunu iw zad gorme stres qeti olmaz heyecanlandirici xeberlerden uzaq dur ye ic kef elehamile olmaqda bawqadir
Gözün Aydın cnm geçen defa çok üzülmüştün şimdide kaybederim diye korkuyordun bak Rabbim sana iki melek göndermiş MaşAllah sağlıkla kucağına al doğum yaptım diye yazdığın anı bekliycem
Gözün Aydın cnm geçen defa çok üzülmüştün şimdide kaybederim diye korkuyordun bak Rabbim sana iki melek göndermiş MaşAllah sağlıkla kucağına al doğum yaptım diye yazdığın anı bekliycem
Canim gun erzinde coxlu su ic cay ic kanpotlar ic he canim bir mudeet uwaq tutunca ozunu iw zad gorme stres qeti olmaz heyecanlandirici xeberlerden uzaq dur ye ic kef elehamile olmaqda bawqadı
Ay ekizmiyaa can insallah sag salamat❤gordun canim Allah birin aldisa indi iksin sebrin üçin mukafat verdi seneQurban olum Allaha Allah isdeyen heckimin qucagin bow qoymasin❤