İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum
H Hafsanur Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 238 12 Mayıs 2022 #1 İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 12 Mayıs 2022 #2 Canım genlerinizde var mı. Aşılama ile ikiz olabiliyor normal şartlarla da nasiptir genlerde varsa
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 12 Mayıs 2022 #3 Hafsanur' Alıntı: İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çok istedim ama olmuyor maalesef öyle isteyince, genlerle alakalı yada tüp bebekler de falan oluyor sanırım
Hafsanur' Alıntı: İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çok istedim ama olmuyor maalesef öyle isteyince, genlerle alakalı yada tüp bebekler de falan oluyor sanırım
A Adsız anne adayı Guest 12 Mayıs 2022 #4 Tüp bebekte olma şansı var birde anne ya da babanın genlerinde varsa ihtimal var
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 12 Mayıs 2022 #5 Hafsanur' Alıntı: İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum genelde tüp Bebek tedavisi ile ikiz gebelik olsa olasılığı yüksek
Hafsanur' Alıntı: İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Kuzum genelde tüp Bebek tedavisi ile ikiz gebelik olsa olasılığı yüksek
H Hafsanur Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 238 13 Mayıs 2022 #6 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Canım genlerinizde var mı. Aşılama ile ikiz olabiliyor normal şartlarla da nasiptir genlerde varsa Genişletmek için tıkla ... Anne tarafımdada var baba tarafimdada var halam ve amcam ikiz dayım ve teyzem ikiz
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Canım genlerinizde var mı. Aşılama ile ikiz olabiliyor normal şartlarla da nasiptir genlerde varsa Genişletmek için tıkla ... Anne tarafımdada var baba tarafimdada var halam ve amcam ikiz dayım ve teyzem ikiz
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 13 Mayıs 2022 #7 Hafsanur' Alıntı: Anne tarafımdada var baba tarafimdada var halam ve amcam ikiz dayım ve teyzem ikiz Genişletmek için tıkla ... O zaman olabilir canım
Hafsanur' Alıntı: Anne tarafımdada var baba tarafimdada var halam ve amcam ikiz dayım ve teyzem ikiz Genişletmek için tıkla ... O zaman olabilir canım
H Hafsanur Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 238 13 Mayıs 2022 #8 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: O zaman olabilir canım Genişletmek için tıkla ... Olmasini cok istiyorum
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 16 Mayıs 2022 #9 Hafsanur' Alıntı: İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çok istedim hep dua ettim ailede de ikiz olan var ama şuan iyiki tek olmuş diyorum yalnızım biriyle zor bas ediyorum ikiz olsa yanmistim
Hafsanur' Alıntı: İkiz bebek olması için bilgisi olan varmı ikizim olmasıni cok istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çok istedim hep dua ettim ailede de ikiz olan var ama şuan iyiki tek olmuş diyorum yalnızım biriyle zor bas ediyorum ikiz olsa yanmistim