İkiz gebelik

• Konbuyu başlatan Esutek
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esutek tarafından oluşturulan İkiz gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,017 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkiz gebelik
Konbuyu başlatan Esutek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem
E

Esutek

Guest
Merhaba hanımlar,
11 haftalık hamileyim, bu ay ki kontrolümde ikiz gebe olduğumu öğrendim. Endişelerim çok yüksek. İkiz hamilelik yaşayanlar tecrübelerinizden bahsetseniz.. şimdiden teşekkür ederim

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar,
11 haftalık hamileyim, bu ay ki kontrolümde ikiz gebe olduğumu öğrendim. Endişelerim çok yüksek. İkiz hamilelik yaşayanlar tecrübelerinizden bahsetseniz.. şimdiden teşekkür ederim
Cnm kendini yoracak hic bisey yapma ilaclarini vitaminlerini doktor kontrollerini aksatma bol bol dinlen ben cok atik davranfim doktor kontrollerimi hep aksattim yuksek yerlere uzandim kisaca kendime hic bakmadim 27 haftalik dogum yaptim sakin sen bu hatalara dusme insallah hayirlisiyla alirsin kucagina

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Cnm kendini yoracak hic bisey yapma ilaclarini vitaminlerini doktor kontrollerini aksatma bol bol dinlen ben cok atik davranfim doktor kontrollerimi hep aksattim yuksek yerlere uzandim kisaca kendime hic bakmadim 27 haftalik dogum yaptim sakin sen bu hatalara dusme insallah hayirlisiyla alirsin kucagina
Kac kilo doğdu kuvezde kaldi mi canim bebek nasil durumu geçmiş olsun

S

Sibel ankara

Guest
Merhaba hanımlar,
20 haftalik tek yumurta ikizlerim olacak ilk önce çok panikledim ama kabullenmek uzun sürmedi...zor bir surec bizi bekliyor malesef yine de çok tatlış bir duygu. İkizler konusunda profesyonel birini bulmalısın ben Ankaradayım prof bir doktor buldum testlerini aksatmiyorum şimdilik güzel gidiyor...seni de tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun saglikla gelsinler

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar,
Çok güzel bir haber neden endişe ediyorsun bereket getirsin bebeklerin çok sevindim gözün aydın canım 🙏💕😘

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar,
Korktmak icin yazmiyorum 14 haftaya kadar kustum ne yediysem saniye bile cekmden ckyordu geri eşim posetle yanmda beklerdi hic beklemezdi yediklerm icimde ölüp ölüp drildim 3 bucuk aya fulll hastanedeydm hep hastanelerde gecirdim 14 haftaya kadar aşırı kötü kanamalar yaşadım kocaman parcalar duserdi ama.bebekler3 bi zarari olmadi gebelgm mono mono tk yumurtaydi cok riskliydi yasama sansi %5 dyolardi herseyleri birdi 16 haftaya kadar gelebildim 16 haftada kaldi durdu ikisinnde 😞

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar,
Benimde hayalim ikizdi şimdi prensesimi bekliyorum 🥰 Tek bebiste bile endişelerimiz oluyor senin ikiz bide🤭 bende kızıma yetememe korkusu vardı her annenin kendince bı korkusu endişesi olur buda annelik içgüdüsü rabbim yardımcın olur bı bakmışsın büyüyüp gitmişler 🐣🐣

Tüm sayfalar yüklendi.