İlaç yada serum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan İlaç yada serum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,991 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İlaç yada serum
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ağır grip geçiriyorum boğazım şişti ve öksürük başlıyor bugün uzun yola çıkacağım gitmeden hastaneye uğrasam rahatlatacak bir serum yada ilaç yazarlar mı 😔

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ağır grip geçiriyorum boğazım şişti ve öksürük başlıyor bugün uzun yola çıkacağım gitmeden hastaneye uğrasam rahatlatacak bir serum yada ilaç yazarlar mı 😔
Cnm benim geçmiş olsun yazarlar birşeyler dikkatli ol bende grip olmuşum korkuyorum doktora gideyim evde çekiyorum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi
Cnm benim geçmiş olsun yazarlar birşeyler dikkatli ol bende grip olmuşum korkuyorum doktora gideyim evde çekiyorum
Sağol canım bende gitmeye korkuyorum ama mecburum eve gideceğiz yol uzun dayanabilir miyim bilmiyorum

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken ılac pek vermiyorlar canım bitki cayları corba meyve sebze tuket cok gecmıs olsun 🤲

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken ılac pek vermiyorlar canım bitki cayları corba meyve sebze tuket cok gecmıs olsun 🤲
Bitki çayı yasak değil mi canım evimde değilim çorba falan idare ederdim ama uzun yol da belki yazarlar diye düşündüm rahatlamak amaçlı 😔çok teşekkür ederim 🤲

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Bitki çayı yasak değil mi canım evimde değilim çorba falan idare ederdim ama uzun yol da belki yazarlar diye düşündüm rahatlamak amaçlı 😔çok teşekkür ederim 🤲
Nane limon karışımı yap termosa koy yyolda iç belli iyi gelir

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Git canm rahatlaci serum ilaç verirler uzun yol böyle zor çekersin dikkat et kendine

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.