Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende senin gibi olmuştum. Günde 1 bardak Limonlu su içtim yatmadan önce de tereyagda eritip pekmez kaynatip ılık içtim . Gün icinde ara ara zencefilli pekmez aldım. Ve bol meyve tükettim . Öksürükten ciğerlerim aciyodu resmen . Çok şükür geçti .3 günde öksürüğü atlattım sayilri bogazlarimi hiç demiyorum bile. Öğretmenim bugünde seminerin ilk günüydu arkadaşlar öksürdukce beni covid zannedecekler diye çekiniyordum . Bu yaptıklarım çok iyi geldi
Eve gidince denerim canım doğal yollarla bende atlatmak isterim ama uzun yol ve bahsettiğin gibi öksürük ara ara şiddetleniyor korkuyorum inşallah covit değildir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eve gidince denerim canım doğal yollarla bende atlatmak isterim ama uzun yol ve bahsettiğin gibi öksürük ara ara şiddetleniyor korkuyorum inşallah covit değildir
Canım şehirden çıkmadan gittik parol yazayım dedi istemedim serum istedim veremem dedi öyle ağrı içinde çekiyorum yolları Allah kısmet ederse az kaldı
Gittim canım parol vermek istedi serum yazmadı çok kötüyüm diye yazamadım 2 3 saate ulaşırım inşallah evime