Kızlar afedersiniz eşim boşaldıktan sonra içim yanıyor sizde de olan varmı
G Gamze099 Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 24 Aralık 2021 #1 Kızlar afedersiniz eşim boşaldıktan sonra içim yanıyor sizde de olan varmı
A Asra Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 358 24 Aralık 2021 #2 Gamze099' Alıntı: Kızlar afedersiniz eşim boşaldıktan sonra içim yanıyor sizde de olan varmı Genişletmek için tıkla ... Canım enfeksiyon olabilir doktora git bnmde öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullandim
Gamze099' Alıntı: Kızlar afedersiniz eşim boşaldıktan sonra içim yanıyor sizde de olan varmı Genişletmek için tıkla ... Canım enfeksiyon olabilir doktora git bnmde öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullandim
G Gamze099 Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 100 24 Aralık 2021 #3 Asra' Alıntı: Canım enfeksiyon olabilir doktora git bnmde öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullandim Genişletmek için tıkla ... Gittim kadın doğum söyledim de adet gecikmesi vardı bende detaylı ultrason a girdim temiz sonuçlarım açıkladım da bu şekil ilaç falanda vermedi
Asra' Alıntı: Canım enfeksiyon olabilir doktora git bnmde öyleydi idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullandim Genişletmek için tıkla ... Gittim kadın doğum söyledim de adet gecikmesi vardı bende detaylı ultrason a girdim temiz sonuçlarım açıkladım da bu şekil ilaç falanda vermedi
A Asra Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 358 24 Aralık 2021 #4 Gamze099' Alıntı: Gittim kadın doğum söyledim de adet gecikmesi vardı bende detaylı ultrason a girdim temiz sonuçlarım açıkladım da bu şekil ilaç falanda vermedi Genişletmek için tıkla ... Ozmn başka bir ihtimal eşinde mantar gibi biisi olabilir oda yapar
Gamze099' Alıntı: Gittim kadın doğum söyledim de adet gecikmesi vardı bende detaylı ultrason a girdim temiz sonuçlarım açıkladım da bu şekil ilaç falanda vermedi Genişletmek için tıkla ... Ozmn başka bir ihtimal eşinde mantar gibi biisi olabilir oda yapar
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 24 Aralık 2021 #5 Gamze099' Alıntı: Gittim kadın doğum söyledim de adet gecikmesi vardı bende detaylı ultrason a girdim temiz sonuçlarım açıkladım da bu şekil ilaç falanda vermedi Genişletmek için tıkla ... Kuzum sende bi sıkıntı çıkmadıysa eşinde bi sıkıntı olabilir ürolojiye görünsün
Gamze099' Alıntı: Gittim kadın doğum söyledim de adet gecikmesi vardı bende detaylı ultrason a girdim temiz sonuçlarım açıkladım da bu şekil ilaç falanda vermedi Genişletmek için tıkla ... Kuzum sende bi sıkıntı çıkmadıysa eşinde bi sıkıntı olabilir ürolojiye görünsün