İlk gebelik alışma süreci yaşadıklarım normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan İlk gebelik alışma süreci yaşadıklarım normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,851 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İlk gebelik alışma süreci yaşadıklarım normal mi ?
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ayy o çok var mahvediyor beni ama adet dönemlerimdede yaşıyordum ben bulantıyı oda normal geliyor bana 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi inşallah o günleri de görürmüyüm acaba 😅
Goreceksin kuzum zaman cok hızlı geciyor valla

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Goreceksin kuzum zaman cok hızlı geciyor valla
Ben gebeliğimi çok çok erken öğrendim adetten 5-6 gün önce beta 15 ken bazen diyorum keşke az bekleseydim de daha geç öğrenseydim hiç değilse zaman daha çabuk geçerdi şuan dakikalar saat gibi geçiyor ama buna şükür 😅

Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Siz sağlıklı olun da gerisi gelir kuzum
Ben gebeliğimi çok çok erken öğrendim adetten 5-6 gün önce beta 15 ken bazen diyorum keşke az bekleseydim de daha geç öğrenseydim hiç değilse zaman daha çabuk geçerdi şuan dakikalar saat gibi geçiyor ama buna şükür 😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.