İlk gebelik

• Konbuyu başlatan Asel mina
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel mina tarafından oluşturulan İlk gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 960 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlk gebelik
Konbuyu başlatan Asel mina
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel mina

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İlk gebelikte doğum maksimum kaçıncı haftada gerçekleşiyor kızlar ne gibi belirtilerin olması lazım doğumun basladigini anlamak için
İlk gebelik lerin hepsi aynı zamanda gerçekleşmiyor kuzum. Kişiden kişiye değişir. Ben 38+6 da doğum yapmıştım hiç bir belirti yoktu ne sancı ne açılma sadece gece üçte suyumun gelmesiyle birlikte hastaneye gittik suni sancıyla doğum yaptırdılar bana. Sende inşallah tam vaktinde çok güzel bir doğum yaşarsın canım .Allah yardımcın olsun bir avazda doğrursun inşallah kuzum 🙏🌼

A

Asel mina

Guest
İlk gebelik lerin hepsi aynı zamanda gerçekleşmiyor kuzum. Kişiden kişiye değişir. Ben 38+6 da doğum yapmıştım hiç bir belirti yoktu ne sancı ne açılma sadece gece üçte suyumun gelmesiyle birlikte hastaneye gittik suni sancıyla doğum yaptırdılar bana. Sende inşallah tam vaktinde çok güzel bir doğum yaşarsın canım .Allah yardımcın olsun bir avazda doğrursun inşallah kuzum 🙏🌼
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için inşallah bebek bekleyen herkes bir avazda sağlıcakla yavrusuna kavuşur ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar