Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal doğum yapacaksan geliyor emzire emzire gelir ama sezeryan olacaksan biraz gecikebilir pompaya ihtiyaç olurmu bilemedim şimdi çünkü ćoğunlukla emzirmen gerekiyor
Normal doğumda hemen geldiğini duydum ben sezaryan oldum ama ona rağmen hemen geldi benim sütüm biraz bebeği emzirmekle de alakalı iyi yapmışsın pompa için de . 37 den sonra her gün olmasa da düzenli olarak sıcak su ile göğüs masajı yaparsan sütün hemen iner canım
İlk iki üç gün az gelebilir ve bu daha çok suya benzer sıvı seklinde de gelebilir ama sen emzirdikce sütün daha çabuk gelecektir sütüm yok diyipte emzirmemek yapma mutlaka her ağladığı da emzir emdikçe süt üretimi daha çabuk salgılanir
İlk iki üç gün az gelebilir ve bu daha çok suya benzer sıvı seklinde de gelebilir ama sen emzirdikce sütün daha çabuk gelecektir sütüm yok diyipte emzirmemek yapma mutlaka her ağladığı da emzir emdikçe süt üretimi daha çabuk salgılanir