Sorum var İlk muayene

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gülhanbb tarafından oluşturulan İlk muayene başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 514 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlk muayene
Konbuyu başlatan gülhanbb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice/ Dilara

gülhanbb

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 28 ekim son adet tarihim 28 kasımda çok halsiz bitkinim diye kan tahlili yaptırdım beta hcg 729 çıltı aile hekimi hamilesn dedi acaba ilk muayeneme ne zmn gitmeliyim kalp atışıjı ne zaman duyarım taviseyi olan varmı

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamileysen direk gitsene kadın doğuma vitamin takviyesi felan veriyorlar kan değerlerine bakıp eksiklik felan varsa ona göre veriyorlar ilk iç ay folik asit kullan diyorlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İlk 3 ay folik asit takviyesi kullan zaten hepsi ücretli eczaneye söylesen o verir sana. Kalp atışı için garanti olmasını istiyorsan 7-8 haftalarda git

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

gülhanbb

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamileysen direk gitsene kadın doğuma vitamin takviyesi felan veriyorlar kan değerlerine bakıp eksiklik felan varsa ona göre veriyorlar ilk iç ay folik asit kullan diyorlar
Canım aile hekimi folik asit vermişti kullanıyorumda ordaki hemşire bir iki haftaya git dedi diye bekliyordum bende emin olamadımda sizlere sorayım dedim

yojjimbo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 28 ekim son adet tarihim 28 kasımda çok halsiz bitkinim diye kan tahlili yaptırdım beta hcg 729 çıltı aile hekimi hamilesn dedi acaba ilk muayeneme ne zmn gitmeliyim kalp atışıjı ne zaman duyarım taviseyi olan varmı
kalp atışını erken duymaya doktorlar doğru değil diyor artık, 5-6 gibi normal muayeneye gidin 12 den sonra da kalp sesine gidersiniz

Tüm sayfalar yüklendi.