insan neden mesajlari siler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan insan neden mesajlari siler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,267 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı insan neden mesajlari siler
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sordun mu canım eşine hiç bende silerim biriyle konuştuktan sonra tutmam mesaj ama huy gibi birşey olmuş WhatsApp da gruplar hariç tek sohbetleri siliyorum nedense 😒

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
benim eşim telefonundaki bazi mesajlari siliyo ben az önce fark ettim neden olabilir 🤔🤔🤔
Benim eşim hiç silmez ama benim silme huyum war temizlik maksatlı hafızam dolmasın diye. Altinda bisey aramak doqru deqil bence biseyini yakalamadqnz sürece. Eşim silmiş olsa neden sildiqni sorarım öncelikle sorduqunda silmemesi qerektiqni anlarda bidaha silmezse bi halt karistrmiyor demktr bence

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Görmeni istemediği bazı konuşmaları var demek ki.
ne gibi yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ayy sabah mesaj gelmişti muhasebeciden akşam bi daha baktim bakim ne konuşmuşlar diye baktim mesajlar yok
m

ayy sabah mesaj gelmişti muhasebeciden akşam bi daha baktim bakim ne konuşmuşlar diye baktim mesajlar yok
m

m

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
m
Sordun mu canım eşine hiç bende silerim biriyle konuştuktan sonra tutmam mesaj ama huy gibi birşey olmuş WhatsApp da gruplar hariç tek sohbetleri siliyorum nedense 😒
yok canm sormadim eşimin bugun morali bozuktu morali bozuk olunca sinirli oluyo ondan dolayi sormadim yarin sorarim ama aklima cok takildi gece yatamam düşunmekten

Yanii bende mesaj tutmam hergün uyumadan önce msjları silerim altında birşey arama bence çok ucu açık Bi soru sormuşsun kafan çok karışır böyle bence
yaa butun mesajlari silse sorun etmicem ama sabah gordugum kişinin mesajlarini silmesi kafami kurcaliyo

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

m

yok canm sormadim eşimin bugun morali bozuktu morali bozuk olunca sinirli oluyo ondan dolayi sormadim yarin sorarim ama aklima cok takildi gece yatamam düşunmekten

yaa butun mesajlari silse sorun etmicem ama sabah gordugum kişinin mesajlarini silmesi kafami kurcaliyo
Bence sorma telefonunu karıştırdığını anlamasın el altından gizli gizli bi kaç gün sonra tekrar kontrol et söylersen hem sinirlenicek hemde daha çok silme eğilimi oluşacak

Tüm sayfalar yüklendi.