Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sordun mu canım eşine hiç bende silerim biriyle konuştuktan sonra tutmam mesaj ama huy gibi birşey olmuş WhatsApp da gruplar hariç tek sohbetleri siliyorum nedense
Sordun mu canım eşine hiç bende silerim biriyle konuştuktan sonra tutmam mesaj ama huy gibi birşey olmuş WhatsApp da gruplar hariç tek sohbetleri siliyorum nedense
yok canm sormadim eşimin bugun morali bozuktu morali bozuk olunca sinirli oluyo ondan dolayi sormadim yarin sorarim ama aklima cok takildi gece yatamam düşunmekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Cnm ben de mesela tlf numda msj tutmaktan nefret ederim. Kalabalik gibi gelirdi aninda silerdim. Sonra evlendikten sonra baktim esim silmiyor hic bende silmedim simdide silmemeye alistim
ayy sabah mesaj gelmişti muhasebeciden akşam bi daha baktim bakim ne konuşmuşlar diye baktim mesajlar yok
m
yok canm sormadim eşimin bugun morali bozuktu morali bozuk olunca sinirli oluyo ondan dolayi sormadim yarin sorarim ama aklima cok takildi gece yatamam düşunmekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
yaa butun mesajlari silse sorun etmicem ama sabah gordugum kişinin mesajlarini silmesi kafami kurcaliyo
Bence sorma telefonunu karıştırdığını anlamasın el altından gizli gizli bi kaç gün sonra tekrar kontrol et söylersen hem sinirlenicek hemde daha çok silme eğilimi oluşacak