Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sordun mu canım eşine hiç bende silerim biriyle konuştuktan sonra tutmam mesaj ama huy gibi birşey olmuş WhatsApp da gruplar hariç tek sohbetleri siliyorum nedense
Bence sorma telefonunu karıştırdığını anlamasın el altından gizli gizli bi kaç gün sonra tekrar kontrol et söylersen hem sinirlenicek hemde daha çok silme eğilimi oluşacak
zaten kariştirdigimi biliyo anlamasina gerek yok şifreyi falan herseyini biliyorum hatta eşimin yaninda bile alip iyicene kontrol ediyorum kiminle ne konuşmuş hepsine bakiyorum dün erken uyumuştu uyumasaydi ona direk soracaktim neden sildin diye
zaten kariştirdigimi biliyo anlamasina gerek yok şifreyi falan herseyini biliyorum hatta eşimin yaninda bile alip iyicene kontrol ediyorum kiminle ne konuşmuş hepsine bakiyorum dün erken uyumuştu uyumasaydi ona direk soracaktim neden sildin diye
yaninda aliyorum canm önceden gizli gizli alirdim bikaçkere yakalandim sonra dedi gizli gizli alacagina benim yanimda al neye bakiyosan bak dedi bende hezaman yaninds bakiyorum ama neden o gelen mesajlari sildi kafami kurcalayan o dur yani
yaninda aliyorum canm önceden gizli gizli alirdim bikaçkere yakalandim sonra dedi gizli gizli alacagina benim yanimda al neye bakiyosan bak dedi bende hezaman yaninds bakiyorum ama neden o gelen mesajlari sildi kafami kurcalayan o dur yani
Eşimin telefonunu karıştırmam gerçi merak bile etmem elime bile almam. Ben böyle olduğum için o çekinir otomatik olarak o dikkat eder eğer tam tersi davransaydım farklı olurdu. Mesela geçen gün bi kadın buna mesaj atmış yanlış bumara muhabbeti sonra konuşmaya çalışmış buda kadına hanfendi evli barklı adamım mesaj atmayın etik değil demiş geldi bana anlatıyor çünkü sormam önemsemem.