Sorum var İri bebek sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamzelimmm tarafından oluşturulan İri bebek sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 431 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İri bebek sorunu
Konbuyu başlatan Gamzelimmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamzelimmm

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba...Bugün rutin kontrolüm vardı. Bebeğim yine 15 gün önde gidiyor. 31+6 olduk. Buna göre kilosu 2300 olmuş. Doktorum diyor ki haftasına göre iri bir bebek. Sizin bebeklerin kilosu ne durumda tatlı anne adayları ve tecrübeli anneler ??? Acaba benim bebekte mi bir problem var anlamadım. Bu arada kesinlikle şeker yüklemesi yapılmasını istedi. Acaba şeker kaynaklı olabilir mi bu durum ? Şimdiden çok teşekkür ederim...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar merhaba...Bugün rutin kontrolüm vardı. Bebeğim yine 15 gün önde gidiyor. 31+6 olduk. Buna göre kilosu 2300 olmuş. Doktorum diyor ki haftasına göre iri bir bebek. Sizin bebeklerin kilosu ne durumda tatlı anne adayları ve tecrübeli anneler ??? Acaba benim bebekte mi bir problem var anlamadım. Bu arada kesinlikle şeker yüklemesi yapılmasını istedi. Acaba şeker kaynaklı olabilir mi bu durum ? Şimdiden çok teşekkür ederim...
Şekerle alakalı da olabilir ama sanmıyorum benim oğlumda hep iri bebekti ama şeker testim normal gelmişti genetik olabilir kuzum

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aynı hafta da bizim de kilomuz böyleydi, 37+5 de 3800 doğurdum, ama şeker testi de yapmadılar

Ömür'ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Keşke daha önce yaptirsaydin canım yaptırmadan benim 23 haftalıkken iki hafta önce geçmişti bebek suyu da fazlaydı hemen diyetisyene başladım 24. Haftada şeker yüklemesi yapıldı şeker çıktı . Şuan bende 32+1 deyim sürekli şeker ölçümü yapıyorum diyet ile suyu da bebekte normal düzeye döndü benim yüksek ihtimal sendede var şeker çok dikkat et yediğine içtigine şeker ciddi bisi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Keşke daha önce yaptirsaydin canım yaptırmadan benim 23 haftalıkken iki hafta önce geçmişti bebek suyu da fazlaydı hemen diyetisyene başladım 24. Haftada şeker yüklemesi yapıldı şeker çıktı . Şuan bende 32+1 deyim sürekli şeker ölçümü yapıyorum diyet ile suyu da bebekte normal düzeye döndü benim yüksek ihtimal sendede var şeker çok dikkat et yediğine içtigine şeker ciddi bisi
Benim bebeğim 2.100 gr şuan 32+1 hafta

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.