Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 31 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Aralık 2021 #2 Gecmis olsun canim muz patates yogurt tuketebilirsin Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ...
Gecmis olsun canim muz patates yogurt tuketebilirsin Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ...
B Beyza Fırat Kayıtlı Üye Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 319 31 Aralık 2021 #3 Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Muz ve havuç iyi geliyor canım
Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Muz ve havuç iyi geliyor canım
N Naazru Kayıtlı Üye Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 34 31 Aralık 2021 #4 Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Patates muz ayva cnm
Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Patates muz ayva cnm
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 31 Aralık 2021 #5 Seda❤Hasan' Alıntı: Gecmis olsun canim muz patates yogurt tuketebilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Naazru' Alıntı: Patates muz ayva cnm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Seda❤Hasan' Alıntı: Gecmis olsun canim muz patates yogurt tuketebilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Naazru' Alıntı: Patates muz ayva cnm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 31 Aralık 2021 #6 İki çay kaşık kahveyi bi çay bardağı suyla karıştırıp içince kesiyor ama hamileyken içilir mi onu bilemem
İki çay kaşık kahveyi bi çay bardağı suyla karıştırıp içince kesiyor ama hamileyken içilir mi onu bilemem
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 31 Aralık 2021 #7 Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... T Tazeana' Alıntı: İki çay kaşık kahveyi bi çay bardağı suyla karıştırıp içince kesiyor ama hamileyken içilir mi onu bilemem Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama hamileyken hiç tüketmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Naazru' Alıntı: Patates muz ayva cnm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Smye' Alıntı: Arkadaşlar ishal oldum ne yapmalıyım misafirlikteyim ve çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... T Tazeana' Alıntı: İki çay kaşık kahveyi bi çay bardağı suyla karıştırıp içince kesiyor ama hamileyken içilir mi onu bilemem Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama hamileyken hiç tüketmiyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Naazru' Alıntı: Patates muz ayva cnm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Aralık 2021 #8 Tazeana' Alıntı: İki çay kaşık kahveyi bi çay bardağı suyla karıştırıp içince kesiyor ama hamileyken içilir mi onu bilemem Genişletmek için tıkla ... Pismemis kahve ile mi su karistirip cnm
Tazeana' Alıntı: İki çay kaşık kahveyi bi çay bardağı suyla karıştırıp içince kesiyor ama hamileyken içilir mi onu bilemem Genişletmek için tıkla ... Pismemis kahve ile mi su karistirip cnm
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 31 Aralık 2021 #9 Seda❤Hasan' Alıntı: Pismemis kahve ile mi su karistirip cnm Genişletmek için tıkla ... Evet toz kahve ama gebeyken denemedim tekrar edeyim
Seda❤Hasan' Alıntı: Pismemis kahve ile mi su karistirip cnm Genişletmek için tıkla ... Evet toz kahve ama gebeyken denemedim tekrar edeyim
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 31 Aralık 2021 #10 Tazeana' Alıntı: Evet toz kahve ama gebeyken denemedim tekrar edeyim Genişletmek için tıkla ... Aynen gebeyken daha dikkat etmek gerekir canim
Tazeana' Alıntı: Evet toz kahve ama gebeyken denemedim tekrar edeyim Genişletmek için tıkla ... Aynen gebeyken daha dikkat etmek gerekir canim