İsiim Tavsiyee

• Konbuyu başlatan Kbrabsra96
  • Toplam 24 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kbrabsra96 tarafından oluşturulan İsiim Tavsiyee başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,846 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsiim Tavsiyee
Konbuyu başlatan Kbrabsra96
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Maşallah kuuzm ismi ile yaşasın paşa da kız ismi Büşra çok güzel dediğim gibi
Örnek olarak şunları da söylemek isterim
Alara
Mısra
İkra
Lara
Almira bunlarda belki fikir olur ayriyetten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimileri işte neden ismine uysun istiyorsun filan diyor yada Büşra eskilerde kalan isimlerden diyor kafam karıştı o yüzden
Sen kimseye bakma kuzum canın ne istiyorsa onu koy ❣️

Durunun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar bir oğlum var kızım olucak inşallah Büşra koymayı düşünüyorum benim de kübraa nasıl sizcee
İğrenç isim

Bence Kübra güzel değil Hasret koy

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kimileri işte neden ismine uysun istiyorsun filan diyor yada Büşra eskilerde kalan isimlerden diyor kafam karıştı o yüzden
Canim kimsenin düşünceleri seni etkilemesin ilk aklıma yatanı köy bence çok güzel isim ve uyumlu 👍❤️bizim soy ismimiz Gökçek ilk kızımda hamileyken son günlere kadar ne koyacağımız i bilmiyorduk şakadan eşime Gökçe koyalım dedim aaaa evet çok güzel olur dedi ciddiye aldı zaten vazgectiremedim daha Gökçe Gökçek oldu hastaneye gittiğimde ismini soruyorlar Gökçe Gökçek diyorum millet şaşırıyor iki üç kere tekrar ediyorum anlamıyolar eşim bundada gökperi koymak istiyor ama ben yine istemiyorum 🤨

Fundafulii

Kayıtlı Üye
rank
İğrenç isim

Kubra benim adım canm Büşra koyucam benim adım hasretten çok daha iyi bence kadınlara kızlara bu tarz hasrettir gurbettir koyulmasina karşıyım ben

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canim kimsenin düşünceleri seni etkilemesin ilk aklıma yatanı köy bence çok güzel isim ve uyumlu 👍❤️bizim soy ismimiz Gökçek ilk kızımda hamileyken son günlere kadar ne koyacağımız i bilmiyorduk şakadan eşime Gökçe koyalım dedim aaaa evet çok güzel olur dedi ciddiye aldı zaten vazgectiremedim daha Gökçe Gökçek oldu hastaneye gittiğimde ismini soruyorlar Gökçe Gökçek diyorum millet şaşırıyor iki üç kere tekrar ediyorum anlamıyolar eşim bundada gökperi koymak istiyor ama ben yine istemiyorum 🤨
Gökperi de çok güzelmiş canım 😍

Tüm sayfalar yüklendi.