Ah aaah o kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben varlığımı sorguladm ya ne diyosun beni duyuyo mu beni görüyor mu flnBizde isim konusunda anlaşamıyoruz 2 kizim 1 oglum var kızım biri kaynanamin adı diğer kızım görümcemin adı oğlumun adı da rüya gördüm peygamber efendimiz adını koydum şimdi karnımda ki bebek erkek dedi babam da 5 yıldır yatalak bu yıl durumu iyi değil rabbim şifa versin inşallah bende bu oglumun adını babamın adını koymak istiyorum ama kabul etmiyor birbirimize giriyoruz gücüm yetse adamı dayak manyağı edicem o denli ki sinir oluyorum

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İşlemez benimkine onun akıl hocaları varVBizde çok ters düştük eşimle ikimiz de bayaa inat ettik sonra ben ona bırakmış gibi yapıp az duygu sömürüsü yapıp kendi istediğime karar verirdim sende öyle yap bence
Yapamıyorum bazı şeylere tahammül edemiyorum artıkAllah anali babali buyutsun oncelikle tabikide sizin hakkiniz isim bulma
Ama bazi fikirleri tartismak yerine degerlendirme yaparak tartismanin onune gecebilirsin
Üstelik çok bekledim ben tüp bebek tedavisiyle oldu. Ağrıyı sancıyı geçtim psikolojik olarak olarak yıprandım artk gücüm kalmadı böyle saçma şeylere üzülmekte istemiyorumçocuğu doğuran benim mide bulantıları sancıları ağrıları herşeyi çeken benim bebeğimin isminide ben koyacam ya benimle beraber ortak bebeğimizin ismine karar verelim yada Baskasini karıştıracak San ben tek koyarim bebeğimin ismini de sen kararlı olursan bişey siyecgini zannetmiyoru m gülüm