Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annelerim hangi isimleri düşünüyorsunuz bebeğiniz için? Hem erkek hem kız ismi arıyorum. Farklı güzel akılda kalıcı bir isim olsun istiyorum fikirlerinizi söyler misiniz
Fulin enteresanmş siz mi türettiniz? Şu akrabalarn uzağndan yakınından illah ettim bnde. Ama senin cevap süpermiş Alya popüler olmaya başladı bir filmde geçti ondan sonra sanrm. Bende kız olursa Hazal yada Aslıyı beğeniyorum erkek olursa Ediz olabilir diyorum ama eşim sevgili kuzenlerinden fikir alıp etkilenmezse tabi bklm
Aynen öyle bende artık pes edip isim konusunda kararı ona bırakmayı düşünüyorum oğluma hamileyken aynı gece ikimizde aynı rüyayı görmüştük daha 2 aylık hamileydim ben erkek çocuk emzirirken eşim oğlanın başını Çağan oğlum diye seviyordu onun adını Çağan koyduk bundada bı rüya bekledim ama yok saçma sapan kabuslar görmekten başka bir şey göremez oldum
Annelerim hangi isimleri düşünüyorsunuz bebeğiniz için? Hem erkek hem kız ismi arıyorum. Farklı güzel akılda kalıcı bir isim olsun istiyorum fikirlerinizi söyler misiniz
İlk kızımın adı nisanur ikinci kızımın adı ırmak ada üçüncü kızımın adıda nehir ela olacak inşallah ❤oğlum olsaydı eğer poyraz yada rüzgar koymak isterdim fikir olsun diye yazdım canım
Aynen öyle bende artık pes edip isim konusunda kararı ona bırakmayı düşünüyorum oğluma hamileyken aynı gece ikimizde aynı rüyayı görmüştük daha 2 aylık hamileydim ben erkek çocuk emzirirken eşim oğlanın başını Çağan oğlum diye seviyordu onun adını Çağan koyduk bundada bı rüya bekledim ama yok saçma sapan kabuslar görmekten başka bir şey göremez oldum