Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkek bebeğim olucak ismi kuzey olmasını istiyorum Ama herkez diyor ki Kuzey koyma günah kurandan geçen bı isim koy.bnde kuzey ismini koysam mi koymasam mj
Erkek bebeğim olucak ismi kuzey olmasını istiyorum Ama herkez diyor ki Kuzey koyma günah kurandan geçen bı isim koy.bnde kuzey ismini koysam mi koymasam mj
Kuranda geçmeyen bir isim koymak günah değil bende bu cevaplarla karşılaştım detaylı bir araştırma yapınca günah olmadığını öğrendim sadece adı gibi yaşasın diye kurandan koyulması daha iyi deniliyor ne koymak istersen onu koy
Hiçte saçma değil doğru söylüyorlar. Cnm sen koymak istiyorsan koy sen bilirsin bu senin kararın ama benm ki sadece Bi dost tavsiyesi dini ve güzel anlam taşımayan ismi çocuğuna verme ahirette çocuğun isminden annesi babası sorumludur dinden uzak isimler koyarsan bunun vebali senin ve babasının boynundadır. Benmde oğlum olacak Allah kısmet ederse ona İlyas ismini vermeyi düşünüyoruz dini isim ve peygamber ismi olduğunu bildim halde genede iyice Bi araştırdım soruştırdum burda post bile açtım arkadaşlardan tavsiye fikir istedim ve onlarında araştırmalarını rica ettim öyle kesinleştirdik babasıyla birlikte. Şümdi Allah kısmet ederse ilyas koycaz biz.