İsim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Papatyamm tarafından oluşturulan İsim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,311 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsim
Konbuyu başlatan Papatyamm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Papatyamm

Kayıtlı Üye
rank
Erkek bebeğim olucak ismi kuzey olmasını istiyorum Ama herkez diyor ki Kuzey koyma günah kurandan geçen bı isim koy.bnde kuzey ismini koysam mi koymasam mj

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Erkek bebeğim olucak ismi kuzey olmasını istiyorum Ama herkez diyor ki Kuzey koyma günah kurandan geçen bı isim koy.bnde kuzey ismini koysam mi koymasam mj
Sen beğendiysen koy canım benim kızımın adı da kuran da geçmiyor anlamı güzel olsun yeter derler yinede içine sinmezse kulağına başka bir isim okut

Merveduru

Kayıtlı Üye
rank
Kuranda geçmeyen bir isim koymak günah değil bende bu cevaplarla karşılaştım detaylı bir araştırma yapınca günah olmadığını öğrendim sadece adı gibi yaşasın diye kurandan koyulması daha iyi deniliyor ne koymak istersen onu koy 🥰

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Günah demelerinin sebebi ahirette isim hesabıda sorulacak ondan dolayı anlamlı İslama uygun bir isim koymak gerekiyor tabiki karar sizin😊

M

Mutlu anne 5

Guest
Hi
Niye günah olsun kuzum cok sacma🤣 sen bkma millete
Hiçte saçma değil doğru söylüyorlar. Cnm sen koymak istiyorsan koy sen bilirsin bu senin kararın ama benm ki sadece Bi dost tavsiyesi dini ve güzel anlam taşımayan ismi çocuğuna verme ahirette çocuğun isminden annesi babası sorumludur dinden uzak isimler koyarsan bunun vebali senin ve babasının boynundadır. Benmde oğlum olacak Allah kısmet ederse ona İlyas ismini vermeyi düşünüyoruz dini isim ve peygamber ismi olduğunu bildim halde genede iyice Bi araştırdım soruştırdum burda post bile açtım arkadaşlardan tavsiye fikir istedim ve onlarında araştırmalarını rica ettim öyle kesinleştirdik babasıyla birlikte. Şümdi Allah kısmet ederse ilyas koycaz biz.

Tüm sayfalar yüklendi.