İsim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan İsim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,093 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsim
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ben prensesime inci ismini koymak istyrm ama kime söylersem tuhaf diyor yada Cook sade falan fillan tabi degistrmesem ilerde inci olucak çok beğeniyorum sizde nasıl yorumlarınızı merak ediyorum
Bence çok güzel canım sen kimseye bakma milletin ağzı var konuşuyor bu devirde senin ne nasıl hoşuna gidiyorsa ona karar ver ❤️

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar ben prensesime inci ismini koymak istyrm ama kime söylersem tuhaf diyor yada Cook sade falan fillan tabi degistrmesem ilerde inci olucak çok beğeniyorum sizde nasıl yorumlarınızı merak ediyorum
Bence çok güzel bir isim 😍🤗 onun annesi sensin sonuçta hangi ismi istiyorsan onu koy. Çok sade buluyorsan ikinci bir isim neden olmasın 👍😉

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sağol cnm böyle söyleyince içim bir hoş oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İsmi söyleyince
Dediğim gibi kuzum kimseyi takma sen karnın da taşıyorsun ne hoşuna gidiyorsa onu koy isim olarak minik prenses ismi ile yaşasın inşallah 🤲🏻

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Bence çok güzel bir isim 😍🤗 onun annesi sensin sonuçta hangi ismi istiyorsan onu koy. Çok sade buluyorsan ikinci bir isim neden olmasın 👍😉
Ben zaten böyle ağır abartı sevmiyorum sade ve öz olsun diyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dediğim gibi kuzum kimseyi takma sen karnın da taşıyorsun ne hoşuna gidiyorsa onu koy isim olarak minik prenses ismi ile yaşasın inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.