İsim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan İsim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,093 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsim
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙
Kızlar ben prensesime inci ismini koymak istyrm ama kime söylersem tuhaf diyor yada Cook sade falan fillan tabi degistrmesem ilerde inci olucak çok beğeniyorum sizde nasıl yorumlarınızı merak ediyorum
Bence güzel canım sen herkesi bosver dinleme sonuçta senin kızın ve kulağa hangi isim hoş geliyorsa onu koy

SemaKayra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben prensesime inci ismini koymak istyrm ama kime söylersem tuhaf diyor yada Cook sade falan fillan tabi degistrmesem ilerde inci olucak çok beğeniyorum sizde nasıl yorumlarınızı merak ediyorum
Bence çok tatlı kızlarımız bizim incilerimiz çok güzel bence. İnciSu güzel yakışır 🥰

Cnm mükemmel bir isim bence 🥰çok hoş çok severim inci ismini düşünsene inci gibi kızım var dersin 🤗
Kimseyi düşünme bence onu taşıyan sensin 9ay canın ne istiyorsa onu köy🥰🥰sağlıkla gelsin prenses 🤲🤲

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Sadelik herzman iyidir illa ucuna bişey takman mı lazmmş canım inci güzel adıyla yaşasın😊
Allah razı olsun cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm mükemmel bir isim bence 🥰çok hoş çok severim inci ismini düşünsene inci gibi kızım var dersin 🤗
Kimseyi düşünme bence onu taşıyan sensin 9ay canın ne istiyorsa onu köy🥰🥰sağlıkla gelsin prenses 🤲🤲
Teskurler bu hamileigimde oğluma göre daha zor geçiyor o yüzden ismini ben takmak istyrm okdr zorluğu ceken ben sonuçta

Allah razı olsun cnm

Teskurler bu hamileigimde oğluma göre daha zor geçiyor o yüzden ismini ben takmak istyrm okdr zorluğu ceken ben sonuçta
Senden de canım
Allah razı olsun cnm

Tüm sayfalar yüklendi.