Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım nacizane fikrim ıslak mendil kullanma pamukla temizle bebeğin altını. Islak mendil ne kadarda olsa tahriş ediyor. Ben ilk oğlumda pamuk kullandım bezi bırakana kadar. Şimdi ikinci hamileliğim onda da pamuk stoğu yaptım
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Canım nacizane fikrim ıslak mendil kullanma pamukla temizle bebeğin altını. Islak mendil ne kadarda olsa tahriş ediyor. Ben ilk oğlumda pamuk kullandım bezi bırakana kadar. Şimdi ikinci hamileliğim onda da pamuk stoğu yaptım
Pamuğu islatmak için vs.yaniniza bir de masraba ile su alıyorsunuz heralde kuru gene silinmez mantıklı aslında ama sanırım az ugrqstirir ve sadece ev kullanımına uygun dışarıda ya da misafirlikte kullanilmaz
Pamuğu islatmak için vs.yaniniza bir de masraba ile su alıyorsunuz heralde kuru gene silinmez mantıklı aslında ama sanırım az ugrqstirir ve sadece ev kullanımına uygun dışarıda ya da misafirlikte kullanilmaz
Yok canım matara almadım yanıma bebek altını islattigi an yeni dogana zaten 1 pamukla temizliyorsun. Bezini alıp pamuğu ıslatıp öyle bebeğin altını aciyordum. Ben her yerde öyle değiştirdim bı sorun engel tesgil etmedi. Misafirliğe de önce pamugumu ıslatıp lavaboda sonra bebeğin altını aciyordum. İçimde rahattı. İslak mendil kullandıktan sonra bıraktığı hissi sevmiyorum geri birde peceteyle geçmek gerek ne gerek var. Pamuk ıslak sık aklında kalmıyor bebekte rahatsız olmuyor