Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim ev 35 te cehennem gibi oluyor allahtan geçen sene şubatta istanbullular bilir felaket kar yağdı 5 gün durmadan o ay oğlum doğdu zaten bizde kış ayında doğup felaket getirmeyen yok o ay bana 450 lira geldi fatura yine iyi dedik vallahi yalıtımın gözünğ seveyim
Valla kızlar bu sene kış sert geccek diyolar doğum yapacak olanlar kisin birde ben kış çocuğu olacak paşam hem çocuklarımıza hem kendimize dikkat edelim aman deyim
Benim ev 35 te cehennem gibi oluyor allahtan geçen sene şubatta istanbullular bilir felaket kar yağdı 5 gün durmadan o ay oğlum doğdu zaten bizde kış ayında doğup felaket getirmeyen yok o ay bana 450 lira geldi fatura yine iyi dedik vallahi yalıtımın gözünğ seveyim
Bizim sülalede kış ayında çocuk doğunca felaket oluyor anasını seveyim en son kuzen doğdu 2003 te kış ayında boğaz köprüsünün halatları dondu. Bidaha çocuk yaparsam ayarlıycam haziranda doğsun
Bizde bina eski yalitim yok ben giriş kattayim benim evin altı da boş komurluk var salonla mutfak sıcak oluyo güney cephesine baktığı için ama diğer odalar sibirya gibi oluyo aşırı soğuk oluyo bizde kışın salonda yatiyoz valla hepimiz de bu sene de kocisimden ayrı yatcam salonda iki kanepe var birinde kızlar birinde eşimle oğlum uyyacak salonun içinde küçük bir oda daha var orda da bebek le ben uyyacaz geçen diyom eşime biz ne zaman birlikte uyyacaz diye esimde çoluk çocuk ne zaman evlenir se o zaman diyo
Bizim sülalede kış ayında çocuk doğunca felaket oluyor anasını seveyim en son kuzen doğdu 2003 te kış ayında boğaz köprüsünün halatları dondu. Bidaha çocuk yaparsam ayarlıycam haziranda doğsun