İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,935 23 Nisan 2025 #1 İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 Perşembe saat 14:58'de #2 Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı
Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,935 Perşembe saat 17:47'de #3 Zümree 👸' Alıntı: İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın
Zümree 👸' Alıntı: İstanbulda degılım ama adapazarınıda salladı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 Cuma saat 00:04'de #4 Rukiye27' Alıntı: Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın Genişletmek için tıkla ... Amın canim
Rukiye27' Alıntı: Geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın Genişletmek için tıkla ... Amın canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 Pazartesi saat 23:09'de #5 Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar
Rukiye27' Alıntı: İstanbul da yaşayan arkadaslar nasılsınız çok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,935 Pazartesi saat 23:48'de #6 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar Genişletmek için tıkla ... TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ayycok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah hala devam ediyor mu artcilar Genişletmek için tıkla ... TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 Pazartesi saat 23:50'de #7 Rukiye27' Alıntı: TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya
Rukiye27' Alıntı: TV de baktığımda artçı devam ediyor deniliyordu ben Gaziantep te yaşıyorum canım Genişletmek için tıkla ... Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,935 Dün 00:01 da #8 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sende İstanbul'da yaşıyorsun sanıyordum canım evet devam ediyormus artcilar rabbim korusun inşallah hepimizi ya Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 Dün 00:26 da #9 Rukiye27' Alıntı: Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim Genişletmek için tıkla ... Baya illerde de hissedildi ama bizde burdan hissttik
Rukiye27' Alıntı: Amin inşallah canım yok canım ben Gaziantep liyim Genişletmek için tıkla ... Baya illerde de hissedildi ama bizde burdan hissttik