İsteksizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan İsteksizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,712 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsteksizlik
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durumdayız 1 gram istek yok eşimle arama soğukluk girer diye korkuyorum istemiyorumda diyemiyorum nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum 😑
Mesela bazı insanlar ilişkide isteksiz oluyor ama öpüşme ve sevişme ister odamı yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar mahrem bi konu özür dilerim şimdiden ama normal bi durummu merak ettim. Lohusaliqm 3qün önce bitti canım hiç ilişki istemiyor istemsz bi korku war, dikisim yada yırtiqm olmadan doqum yaptım. Neden oldu anlamdm. İlk doqumumda eşim askerdeydi 6 ay sonra ilişki durumumz olmuştu doqumdan uzun süre sonra olduqu için sanırım ozman böyle bisy yaşamamıştım. Simdi eşimde istek war ama istemsz korkudan öteliyorum. Normal mi doqumdan sonraki bukadar yakın süreçte bu durum. 😑
Kuzum mesela bazı bayanlar isteksiz oluyor ama sevişme öpüşme ister odamı isteksiz sende

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durumdayız 1 gram istek yok eşimle arama soğukluk girer diye korkuyorum istemiyorumda diyemiyorum nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum 😑
Eşim bana deqmemek için yanıma yanasmiyor yatakta bile arkasını dönüyor bana deqmesin diye. Soquklukmu yaptqi anlayış mi anlamadm. Ne yapacaqz bnde şaştım adama baktikca üzülüyorum da

Mesela bazı insanlar ilişkide isteksiz oluyor ama öpüşme ve sevişme ister odamı yok

Kuzum mesela bazı bayanlar isteksiz oluyor ama sevişme öpüşme ister odamı isteksiz sende
Eşim üstüme çok düşünce bunlar oluyor ötesine qidemiyorum mal qibi kaliyo adam istemiyorum diyemiyorum sonra beni istemiyo diye düşünecek diye 😣

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Eşim bana deqmemek için yanıma yanasmiyor yatakta bile arkasını dönüyor bana deqmesin diye. Soquklukmu yaptqi anlayış mi anlamadm. Ne yapacaqz bnde şaştım adama baktikca üzülüyorum da

Eşim üstüme çok düşünce bunlar oluyor ötesine qidemiyorum mal qibi kaliyo adam istemiyorum diyemiyorum sonra beni istemiyo diye düşünecek diye 😣
İstemiyor gibi anlamaması İcin konus canım korkularım var zamana istiyorum de kendini daha hazır hıssetmedıgıni soyle anlayışla karsılayacaktır

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar mahrem bi konu özür dilerim şimdiden ama normal bi durummu merak ettim. Lohusaliqm 3qün önce bitti canım hiç ilişki istemiyor istemsz bi korku war, dikisim yada yırtiqm olmadan doqum yaptım. Neden oldu anlamdm. İlk doqumumda eşim askerdeydi 6 ay sonra ilişki durumumz olmuştu doqumdan uzun süre sonra olduqu için sanırım ozman böyle bisy yaşamamıştım. Simdi eşimde istek war ama istemsz korkudan öteliyorum. Normal mi doqumdan sonraki bukadar yakın süreçte bu durum. 😑
Canımsın çok önemli bir konu aslında bende öyle olmuştum psikologa gittim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
İstemiyor gibi anlamaması İcin konus canım korkularım var zamana istiyorum de kendini daha hazır hıssetmedıgıni soyle anlayışla karsılayacaktır
Öyle yapcam sanırım bazı insanlarda olan bi durum bi iki arkadaş daha yazmışlar ya

Canımsın çok önemli bir konu aslında bende öyle olmuştum psikologa gittim
Bu nedenden qitmeye çekinir utanırım bn😑

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben 40 çıktığı gün yaptım canım ilk çok acımıştı sezeryanla doğum yaptım iç kanama geçirdim iç dikislerim coktu sonra iki hafta yaklasmamistim yavaş yavaş asmistim bu korkuyu şuan ikinci geliyo bende öyle olurum heralde yaklaşmaya korkardım normal dogurmussun birkere dene canın yanarsa bunu esine soyle biraz daha zaman işte bu şekilde onu istemedigini düşünebilir canim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ben 40 çıktığı gün yaptım canım ilk çok acımıştı sezeryanla doğum yaptım iç kanama geçirdim iç dikislerim coktu sonra iki hafta yaklasmamistim yavaş yavaş asmistim bu korkuyu şuan ikinci geliyo bende öyle olurum heralde yaklaşmaya korkardım normal dogurmussun birkere dene canın yanarsa bunu esine soyle biraz daha zaman işte bu şekilde onu istemedigini düşünebilir canim
Kendimi çok odakliyorm kuşum cesaretmi topluyorum eşim yaklasmaya qorsun hemen kendimi çekiyorum ilk ön duwarimi yikarsam deniycem nekadar sürer bilmiyorum hiç istek yok korku war

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Normal cnm bendede oldu cocuk biraz toparlanana kadar insanij yanina gidesi gelmiyoryaa aglayan bi bebek ağrılı sancili yorgun bitkin bi anne ee bide esinin isteği tabikide bence normal oyle olması sonradan geçiyor cnm

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Doğum yaptıktan sonra ilişkiye nezman girilir benim bildiğim 1 ayı falan geçmesi lazım zaten yoksa canın acirr

Tüm sayfalar yüklendi.