Iyi anne olmadigimi becerenedigimi dusunuyorum...napcam yardim almalimiyim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynebb tarafından oluşturulan Iyi anne olmadigimi becerenedigimi dusunuyorum...napcam yardim almalimiyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,481 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Iyi anne olmadigimi becerenedigimi dusunuyorum...napcam yardim almalimiyim?
Konbuyu başlatan Zeynebb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynebb

Ra tu

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 1 aylık oldu hiç uyumuyo gaz sancısı çok tek bakiyorum eşim işteyken delircek gibi oluyorum günler gecmiyo sanki sabahları eşime işe gitme diye yalvariyorum oda üzülüyo ama elimde değil kimsem yok ev sobali yemek bile yapamıyorum mutfak soguk olunca cocuk durmayinca yanimada goturemiyorum . Sürekli ağlıyorum ne kadar zormuş diyip Allaha isyan etmiş gibi oluyorum daha çok ağlıyorum ama yalnızlık çok zormuş ben bakarım bu kadar zor olmaz zannetmistim. :/
1 yada 2 aya gaz sorunu geçecek inşallah , bu zor dönemleri atlatacaksınız . O zaman da kendiniz başardığınız için gurur duyacaksınız ... Allah yardımcınız olsun 🌺

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Cnm Allahım evladını sana bagışlasın bence sen kendini negatiflige alıştırmışsın biraz pozitif düşün cnm sen çok iyi bir

Üzülme canım benim gaz sancıları İcin nurse harveys colex surup var al kullan canım cok faydasını goreceksın gazı azalacak kendini de sıcak tut ev sobalıysa ayaklarını kalın giy bebek uyudumu yaparsın yemeğini de yoksa esin gelince yap canım zor ama sabret gececek bu gunlerın 🥺🤗
Bende o suruptan veriyorum ama yinede hiç durmuyo anlamadim ki. Sabrediyorum aslinda cok gucluyum ameliyatliyim ama bi gün bile yatmadim insana hic bitmicek gecmicek gibi geliyo bi an önce yaz gelsin istiyorum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Sobada yapmayi denedim ama çocuk kucakta olunca mutfakta illa sogan falan dogramak gerekiyo beceremedim yine olmadi kendimi cokcaresiz hissediyorum
Aman eşin gelince bir çorba makarna tavuk falan yapın sıkma canını bend eeşimle işten geliyorum öyle yapıyoruz yemek sonrası bi yemek koyuyorum yarına falan inşallah gaz sorunuda geçer

Zeynebb

Kayıtlı Üye
rank
Cnm Allahım evladını sana bagışlasın bence sen kendini negatiflige alıştırmışsın biraz pozitif düşün cnm sen çok iyi bir

Üzülme canım benim gaz sancıları İcin nurse harveys colex surup var al kullan canım cok faydasını goreceksın gazı azalacak kendini de sıcak tut ev sobalıysa ayaklarını kalın giy bebek uyudumu yaparsın yemeğini de yoksa esin gelince yap canım zor ama sabret gececek bu gunlerın 🥺🤗
Bende o suruptan veriyorum ama yinede hiç durmuyo anlamadim ki. Sabrediyorum aslinda cok gucluyum ameliyatliyim ama bi gün bile yatmadim insana hic bitmicek gecmicek gibi geliyo bi an once
1 yada 2 aya gaz sorunu geçecek inşallah , bu zor dönemleri atlatacaksınız . O zaman da kendiniz başardığınız için gurur duyacaksınız ... Allah yardımcınız olsuno

Cnm Allahım evladını sana bagışlasın bence sen kendini negatiflige alıştırmışsın biraz pozitif düşün cnm sen çok iyi bir Annesin
Sağolun ama valla negatiflige alıştırmak değil artik cok zorlandigim icin tecrubeli insanlardan bi umut istiyorum inanin cok zor ameliyatliyim bide dikislerimin bakimini bile yapamadim hic oda canımı yakiyo cok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aman eşin gelince bir çorba makarna tavuk falan yapın sıkma canını bend eeşimle işten geliyorum öyle yapıyoruz yemek sonrası bi yemek koyuyorum yarına falan inşallah gaz sorunuda geçer
Eşim elinden geleni yapiyo işten geç geliyo bazen salçalı ekmek yiyoruz maksat karin doyurmakta bu şekilde olmasina cok üzülüyorum işte

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bende o suruptan veriyorum ama yinede hiç durmuyo anlamadim ki. Sabrediyorum aslinda cok gucluyum ameliyatliyim ama bi gün bile yatmadim insana hic bitmicek gecmicek gibi geliyo bi an once

Sağolun ama valla negatiflige alıştırmak değil artik cok zorlandigim icin tecrubeli insanlardan bi umut istiyorum inanin cok zor ameliyatliyim bide dikislerimin bakimini bile yapamadim hic oda canımı yakiyo cok
Sen çok iyi bir Annesin bak bende tekim annem memlekette 12 saat uzaklıkta bende dogumum günler kaldı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim 1 aylık oldu hiç uyumuyo gaz sancısı çok tek bakiyorum eşim işteyken delircek gibi oluyorum günler gecmiyo sanki sabahları eşime işe gitme diye yalvariyorum oda üzülüyo ama elimde değil kimsem yok ev sobali yemek bile yapamıyorum mutfak soguk olunca cocuk durmayinca yanimada goturemiyorum . Sürekli ağlıyorum ne kadar zormuş diyip Allaha isyan etmiş gibi oluyorum daha çok ağlıyorum ama yalnızlık çok zormuş ben bakarım bu kadar zor olmaz zannetmistim. :/
Hepsi geçecek hangimiz düşünmedik ki bunları oğlum doğduğunda kiracıydık 5 yıl önce evimiz sobalıydı sırf bunun yüzünden bronşit oldu hep kendimi suçladım ama geçiyor sabır sen ağlarsan oda hisseder daha çok huzursuz olur 🤲

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Canım kanguru varsa yanına al güzel giydirip şu an daha küçük seni kokunu istiyordur ev sobalı demişsin üşüyorsa eğer daha çok gazi olur sende ayağını sıcak tut senden de alır Hep sobalı evlerde buyüttum bende kışın zor oluyor ama yapacak birşey yok Allah kolaylık versin inşaallah

Tüm sayfalar yüklendi.