Sorum var İyi geceler 😊

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisanur❤️ arzu tarafından oluşturulan İyi geceler 😊 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,628 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İyi geceler 😊
Konbuyu başlatan Nisanur❤️ arzu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim kaynanm da yok vefat etmiş 🥺.

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vaşla kuzum şu uygulmada olan görümce olaylarından sonra iyi ki yok dedim 😂😂aysrni
Bende de görümce yok ama ondan beter kayinbaba ve kayın var gerçi esimde kaynanam da hep benden yana sorun olmuyor görmemezlikten geliyoruz onları 😁😁

Benim kaynanm da yok vefat etmiş 🥺.

Vaşla kuzum şu uygulmada olan görümce olaylarından sonra iyi ki yok dedim 😂😂
Ayşenur da ne şanslı kaynana yok görümce yok ohhh tertemiz biz neler çekiyor kaynana ve görümce brnimkilir yeryüzünde eşi benzeri yok neslinin son örneği gorumceyi sildim dün aramış hayırlı olsun demeye bende çocuğun hayrına konustum iki kelime sonra gene aynı konusmam deli çünkü 🤭🤣 kaynanada anlatmaya kelimeler yetmez onu öbür eltim hakliyor zaten ben uğraşmıyom normalde ben insanları severim saygı gosterrimde iste anlamiyolar

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla balım şanslıyım sanırım kaynım var ama evlenmek istemiyor o yüzden elti sorunum da yok😂😂
Ayy kuzun bende de var bir tane kayın oda evlilikten uzak bende kendime elti arıyorum ki kaynanam göbeğimden düşsün diye 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aman bana görümce deme 2 tane var Allah düşmanıma bile vermesin diyorum 🤦🏻‍♀️😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.