3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 13 Ocak 2022 #2 Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... Aç karnına armut , kivi ye bide kuru kayısı kahve iç 1tane bende işe yarıyodu
Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... Aç karnına armut , kivi ye bide kuru kayısı kahve iç 1tane bende işe yarıyodu
Mervegüll Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,150 13 Ocak 2022 #3 Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... 24 haftalık oldum hâlâ yasiyorum bu sıkıntıyı ne denediysem fayda etmedi
Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... 24 haftalık oldum hâlâ yasiyorum bu sıkıntıyı ne denediysem fayda etmedi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 13 Ocak 2022 #4 Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... Su icmeyi artir canım lifli seyler tüket
Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... Su icmeyi artir canım lifli seyler tüket
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 13 Ocak 2022 #5 Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... Canım bebek sandım kusura bakma sabah kuru kayısı ye ac incir cok bagirsak calıstırır bunlardan ye bol su ıc
Tba' Alıntı: 3aylık hamileyim kabızlık yaşıyorum ne yapa bilirim Genişletmek için tıkla ... Canım bebek sandım kusura bakma sabah kuru kayısı ye ac incir cok bagirsak calıstırır bunlardan ye bol su ıc
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,372 Konum Siirt 13 Ocak 2022 #6 Sabah kalkar kalkmaz aç karnına gün kurusu ya 5-6 tane üzerine 1 bardak su iç iyi geliyor