Sorum var Kabizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Semiha gedik tarafından oluşturulan Kabizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,507 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabizlik
Konbuyu başlatan Semiha gedik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Semiha gedik

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Benimde beyaz koyu kıvamlı akıntım oluyor Dr a sormadım ama normaldir diye düşündüm
Kontrolunuzde sorun mutlaka riske atmayın danisin bazen mantar enfeksiyon olabiliyor anlayamıyoruz doktorumuz bilgilendirmek önlem almak iyidir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde beyaz koyu kıvamlı akıntım oluyor Dr a sormadım ama normaldir diye düşündüm
Serklajdan sonra enjeksiyon varmış bende hastanede kaldığım süreçte soruma antibiyotik verdi doktor oncesinde yaklaşık 1hafta kullandım dünde kontrolünde akıntıya söyledim haftaya soylucem yine hatırlatmakta fayda var doktorlara her seferinde serklajdan sonra normal akıntıya dedi ama herkesin farklı oluyor danışın doktorunuza

Raziye.

Kayıtlı Üye
rank
Kontrolunuzde sorun mutlaka riske atmayın danisin bazen mantar enfeksiyon olabiliyor anlayamıyoruz doktorumuz bilgilendirmek önlem almak iyidir

Serklajdan sonra enjeksiyon varmış bende hastanede kaldığım süreçte soruma antibiyotik verdi doktor oncesinde yaklaşık 1hafta kullandım dünde kontrolünde akıntıya söyledim haftaya soylucem yine hatırlatmakta fayda var doktorlara her seferinde serklajdan sonra normal akıntıya dedi ama herkesin farklı oluyor danışın doktorunuza
Dün sorduğunuzda normal mi dedi canım. Bide sen ne kadar sürede kontrole gidiyorsun beni çok şık cagirmiyor

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Dün sorduğunuzda normal mi dedi canım. Bide sen ne kadar sürede kontrole gidiyorsun beni çok şık cagirmiyorame

Dün sorduğunuzda normal mi dedi canım. Bide sen ne kadar sürede kontrole gidiyorsun beni çok şık cagirmiyor
Evet canım dün dedi ama asiri gelmiyir az az geliyor. Ayın 6 sinda ameliyat oldum ben senin ne kadar oldu serklaj olarak birde kaçıncı haftadasin ben 23.haftalik

Ameliyattan sonra hafta bir çağırıyor canım kontrole 2.yi gittim haftaya bidaha çağırdı ama benim birde amniyosentez sonucum var onun sonucu çıkmamıştı ondanda çağırmış olabilir haftaya çıkar dedi. Birde açlık tokluk şeker bakcam dedi haftası geldi galiba şeker yüklemesi nin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar