Merhaba anneler ben 26+0 haftalik hamileyim kaç aylık oluyo yardımcı olurmusunuz
Z zehr Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 19 2 Ocak 2024 #1 Merhaba anneler ben 26+0 haftalik hamileyim kaç aylık oluyo yardımcı olurmusunuz
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Ocak 2024 #2 zehr' Alıntı: Merhaba anneler ben 26+0 haftalik hamileyim kaç aylık oluyo yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 6 ay 2 günlük gebesin canım
zehr' Alıntı: Merhaba anneler ben 26+0 haftalik hamileyim kaç aylık oluyo yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 6 ay 2 günlük gebesin canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Ocak 2024 #3 Allahım Sağlıkla Sıhatle Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah 6ay 2 günlük Hamilesin Cinsiyeti Ne Annesi❣
Allahım Sağlıkla Sıhatle Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah 6ay 2 günlük Hamilesin Cinsiyeti Ne Annesi❣
Z zehr Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 19 2 Ocak 2024 #4 Hülya12' Alıntı: Allahım Sağlıkla Sıhatle Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah 6ay 2 günlük Hamilesin Cinsiyeti Ne Annesi❣ Genişletmek için tıkla ... Kızım olacak hayırlısıyla inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Gamze Hümeyra' Alıntı: Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 6 ay 2 günlük gebesin canım Genişletmek için tıkla ... Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024
Hülya12' Alıntı: Allahım Sağlıkla Sıhatle Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah 6ay 2 günlük Hamilesin Cinsiyeti Ne Annesi❣ Genişletmek için tıkla ... Kızım olacak hayırlısıyla inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Gamze Hümeyra' Alıntı: Merhaba canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 6 ay 2 günlük gebesin canım Genişletmek için tıkla ... Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Ocak 2024 #5 zehr' Alıntı: Kızım olacak hayırlısıyla inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum evet Google farklı çıkar hep İlk gebelik mi
zehr' Alıntı: Kızım olacak hayırlısıyla inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum evet Google farklı çıkar hep İlk gebelik mi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Ocak 2024 #6 S zehr' Alıntı: Kızım olacak hayırlısıyla inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Genişletmek için tıkla ... Maşallah ❣
S zehr' Alıntı: Kızım olacak hayırlısıyla inşallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 Sagolun karıştırıyorum Google dan bakıyorum farklı farklı şeyler çıkıyor karşıma Genişletmek için tıkla ... Maşallah ❣
Z zehr Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 19 2 Ocak 2024 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum evet Google farklı çıkar hep İlk gebelik mi Genişletmek için tıkla ... Evet ilk gebelik
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum evet Google farklı çıkar hep İlk gebelik mi Genişletmek için tıkla ... Evet ilk gebelik
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Ocak 2024 #8 zehr' Alıntı: Evet ilk gebelik Genişletmek için tıkla ... Heyecanlisindir şimdi
T toprak'ınannesi Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2 2 Ocak 2024 #9 zehr' Alıntı: Merhaba anneler ben 26+0 haftalik hamileyim kaç aylık oluyo yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... 6 buçuk aylık oluyor canım
zehr' Alıntı: Merhaba anneler ben 26+0 haftalik hamileyim kaç aylık oluyo yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... 6 buçuk aylık oluyor canım
Z zehr Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 19 2 Ocak 2024 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Heyecanlisindir şimdi Genişletmek için tıkla ... Aşırı derece hem diyorum çabuk gelsin hemde diyorum yok kızım sen zamanında gel çok karmakarışık duygular içindeyim heyecanla bekliyorum yavrumu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 toprak'ınannesi' Alıntı: 6 buçuk aylık oluyor canım Genişletmek için tıkla ... Sagolun
Gamze Hümeyra' Alıntı: Heyecanlisindir şimdi Genişletmek için tıkla ... Aşırı derece hem diyorum çabuk gelsin hemde diyorum yok kızım sen zamanında gel çok karmakarışık duygular içindeyim heyecanla bekliyorum yavrumu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2024 toprak'ınannesi' Alıntı: 6 buçuk aylık oluyor canım Genişletmek için tıkla ... Sagolun