Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,026 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç eltiniz var nefret ettiğiniz varmı neden
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Sen neden kaynananla berabesrsin ki diğer 3 u ayrı ise sende ayrıl
3 değil 4dü. 4 eltim var ben 5.yim. bizim durum şöyle benm eşim en küçükleri olduğu için diğer 4 kaynım ayrı kaynanam en küçük oğluyla oturyo yani bizimle. Kayınbabam rahmetli olmuş ben evlenmeden önce sadece kaynanam bizimle yani

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
3 değil 4dü. 4 eltim var ben 5.yim. bizim durum şöyle benm eşim en küçükleri olduğu için diğer 4 kaynım ayrı kaynanam en küçük oğluyla oturyo yani bizimle. Kayınbabam rahmetli olmuş ben evlenmeden önce sadece kaynanam bizimle yani
Saçma ama canım tamam gelip kalsın da o zaman 4 oglu daha varsa ayrı onlarda da kalsın sizinde mahreminiz var sonuç olarak ne bileyim tez zamanda ayrı bir eve çıkarsın inşallah 😘

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
3 eltim Var canm hiç birini de özlemem Allah düşman başına vermesin evlendiğimde beri tepemdeler suratları çocukları tavırları çekememzlileri kavgaları eşimle bunlar yüzünden hiç özel hayatım olmadı şimdi kayınnayla ayrıldık birazda daha rahatım şükür
Eşiniz en küçük olmadığı sürece rahatsınız bilirsiniz ki eninde sonunda ayrılırsınız

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar kaç eltisiniz siz kaçıncısınız aranızın kötü olduğu eltiniz varmı varsa neden
Sadece bir görümcem var abla gibi maşallah elti melti yok eşim tek çok şükür 😅 Allah yardımcınız olsun inşallah

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar kaç eltisiniz siz kaçıncısınız aranızın kötü olduğu eltiniz varmı varsa neden
1 eltim var hic sevmem onu o Azerbaycanda yawiyo ben rusiyada amma yinede sevmem etikleri yuzunen

Tüm sayfalar yüklendi.