Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saçma ama canım tamam gelip kalsın da o zaman 4 oglu daha varsa ayrı onlarda da kalsın sizinde mahreminiz var sonuç olarak ne bileyim tez zamanda ayrı bir eve çıkarsın inşallah
Yok şöyle diyim bizle ama evi bizden ayrı ama 2 evin arasında durup kollarını açsan 2 evede dokınabilirsin o kadar yakın yeme içme ve gün içinde geçen vakit hep onun evinde oluyor yatmadan yatmaya evimize gidiyoruz kendine ayrı ev yapmasının nedeni çocuklarım kızlarım bana gelirlerse senin evin batmasın temiz kalsın diyo ben kaynamadan rahatsız değilim Bi yüz sene kadar daha beraber kalsak rahatsız olmam sadece bütün oğullarını kızlarını torun torba herkesi çekmek zorundayım diye rahatsızım ama maaşı tarlası felan herşeyi bizim o ayrı konu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eltim yok 2 gorumcem var keske 10 eltim olsaydi kaynanam olmasaydi saka bir yana esim tek erkek cocuk iki ablasi var kyinvalidemin göz bebegi esim ama sadece lafta 40 yasindaki adama ogluşum ogluşum yapiyor hala bende ses cikarmiyorum he he sensin diyorum neden mi cunku o adanada yasiyor biz mersindebiliyorumki yarin kismetse evime dönucem ne derse desin isterse o gece esimle uyusun hic sevmem kendide beni hic sevmez ama anlasiriz nasil oluyor bende bilmiyorum
Yok şöyle diyim bizle ama evi bizden ayrı ama 2 evin arasında durup kollarını açsan 2 evede dokınabilirsin o kadar yakın yeme içme ve gün içinde geçen vakit hep onun evinde oluyor yatmadan yatmaya evimize gidiyoruz kendine ayrı ev yapmasının nedeni çocuklarım kızlarım bana gelirlerse senin evin batmasın temiz kalsın diyo ben kaynamadan rahatsız değilim Bi yüz sene kadar daha beraber kalsak rahatsız olmam sadece bütün oğullarını kızlarını torun torba herkesi çekmek zorundayım diye rahatsızım ama maaşı tarlası felan herşeyi bizim o ayrı konu
Evet zaten neye katlanıyorsam bu yüzden katlanıyorum ve kaynanam bana karsı iyi birazda bu yüzden ufak tefek sorunlar oluyor aramızda bazen ama Olcak o kadar
3 eltim Var canm hiç birini de özlemem Allah düşman başına vermesin evlendiğimde beri tepemdeler suratları çocukları tavırları çekememzlileri kavgaları eşimle bunlar yüzünden hiç özel hayatım olmadı şimdi kayınnayla ayrıldık birazda daha rahatım şükür
Evet zaten neye katlanıyorsam bu yüzden katlanıyorum ve kaynanam bana karsı iyi birazda bu yüzden ufak tefek sorunlar oluyor aramızda bazen ama Olcak o kadar
Ya sende bendensin o zaman
Ne güzel benm ki 5 tane doğurmuş mübarek sütüne bide benimkini en son doğurmuş
İlk qelin benim kuşum 23 yasndayim bnden sonra 2 eltim olack kaynim biri benimle yaşıt henüz ewlilik dusunmuyo diqeri 15 yaşında 4 qozle bekliyorum eltim olsun diye walla merak ediyorum iyimi olurz kötümü diye. Birde kaynanam tutumu nasıl olur bna yaptıklarını onada yparmi diye bir qarip hewes benmki
Amin cnm
İlk qelin benim kuşum 23 yasndayim bnden sonra 2 eltim olack kaynim biri benimle yaşıt henüz ewlilik dusunmuyo diqeri 15 yaşında 4 qozle bekliyorum eltim olsun diye walla merak ediyorum iyimi olurz kötümü diye. Birde kaynanam tutumu nasıl olur bna yaptıklarını onada yparmi diye bir qarip hewes benmki
Bende eltim olacak kişiyi merak ediyorum ortada şuan bir elti yok ama sonra burda bazı ablaların elti konulu mesajını görünce aman olmasın bir zaman daha diyorum
4 eltim 5 Görümcem var bende yeni gelinim hiç birini sevmiyorum hepsini Allaha havale etim onlar yüzünden nişanlımla yüzükleri atık 1 hafta sonra kaçarak evlendik ve ailemde beni evlatlıktan redeti bunların tek sorumlusu onlar Allah onlara mutluluk yüzü göstermesin